- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
MegalodonS #529 üzenetére
másik lol: ha a megnyitási adatbázisra támaszodik, akkor már régen rossz program lenne. megnyitás az csak memorizáció (embereknél is, sakktudást lényegében nem befolyásolja), annak visszaadása, amit bepötyögtek neki egy nagy megnyitási fába, háát, nem egy nagy programozói teljesítmény.
http://www.chessgames.com/perl/chessgame?gid=1371049
én úgy tudom ezt a fritz 9 ellen játszotta Ponomariov, de ha csak a 8 ellen (ami szintén 3300 köré becsüli magát az én gépemen), már akkor is szép eredmény. mind2 fritz élője 2800 körül mozog egy mai közepes kategóriájú gépen...ha 3300 lenne, akkor még a hydrát is lealázná, már pedig az jelenleg a világ legnagyobb játékereje (~3000)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vicces képek
- Politika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest