- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Nehogy azt hidd!!!
Nekem volt edzőm gyerekkoromban (általános iskola felső tagozat), és hát olyan nagyon sok _hasznos_ tudást nem szedtem össze tőle. Az edzés abból állt, hogy játszottunk a srácokkal. Végjáték-elméletet és gyakorlatot mindössze annyit oktatott, hogy megmutatta, az egy szál bástyával mattolást (szinte mindenki rájött magától), felhívta a figyelmet az egy db vezérrel (meg persze a királlyal) történő mattolás folyamán fennálló pattveszélyre, illetve orrba-szájba gyakoroltatta a futópárrl, illetve futó-huszárral történő mattolást (a mai napig nem nagyon megy nekem). Ez utóbbinak sok értelme nem volt: párezer partit játszottam már, de nem igazán emlékszem olyanra, hogy a gyakorlatban is szükségem lett volna erre a tudásra (szinte mindig marad legalább 1 db gyalog...
).
Ami fontos lett volna (pl. bástya-gyalog vs. bástya stb.), azt persze nem tanította...
Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy vidéki kisváros általános iskolájának jelentéktelen ''sakk-klubjáról'' beszélek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ingatlanos topic!
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem volt edzőm gyerekkoromban (általános iskola felső tagozat), és hát olyan nagyon sok _hasznos_ tudást nem szedtem össze tőle. Az edzés abból állt, hogy játszottunk a srácokkal. Végjáték-elméletet és gyakorlatot mindössze annyit oktatott, hogy megmutatta, az egy szál bástyával mattolást (szinte mindenki rájött magától), felhívta a figyelmet az egy db vezérrel (meg persze a királlyal) történő mattolás folyamán fennálló pattveszélyre, illetve orrba-szájba gyakoroltatta a futópárrl, illetve futó-huszárral történő mattolást (a mai napig nem nagyon megy nekem). Ez utóbbinak sok értelme nem volt: párezer partit játszottam már, de nem igazán emlékszem olyanra, hogy a gyakorlatban is szükségem lett volna erre a tudásra (szinte mindig marad legalább 1 db gyalog...
).
Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy vidéki kisváros általános iskolájának jelentéktelen ''sakk-klubjáról'' beszélek...