- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz
laceszgamer #47 üzenetére
Akkor így számomra csak az agyatlan amperkodás marad. Megértés híján csak végig darálni tudom. :/
-
Varoz
addikt
Szasztok!
Elég lakatlan topik, de hátha. Nem tud valaki magyarítást hozzá? -
killer095
őstag
Valaki nem tudja hol lehet megvenni külön csak a DLCket egy packban?
-
genndy
addikt
válasz
Kareszovics #42 üzenetére
Ha kimondottan csak a sztorit akarod bővíteni, akkor igen az SP elég. A többi DLC kb. csak ruha és/vagy jármű.
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Biztos sokszor kitárgyalt dolog, de érdekes lehet: kaptam egy alapjátékot; ehhez ahogy néztem csak a Season Pass-t érdemes megvenni nem? Érdemi tartalmat ahogy nézegettem csak az ad, a többi DLC csak sallang nem?
A válaszokat köszönöm!
-
Celithrandi
addikt
tapasztalt valaki olyat, hogy xbox controllernek a gombjai felcserélődnek? van erre valami javítás?
-
mikrosuttii
aktív tag
Saját gameplay
-
genndy
addikt
válasz
UnConnecteD #38 üzenetére
Sokan játszanak vele
, csak nincs már vele kapcsolatban olyan hír, amit a fórumban érdemes lenne kitárgyalni.
-
UnConnecteD
senior tag
senki nem jatszik ezzel? en kb. egy hete hallottam eloszor rola. kiproblatam, es bejon. olyan, mintha valami GTA4 kuldeteslemez lenne. rengeteg dolog hasonlit ra
-
BMWFan
senior tag
-
Sarandi
csendes tag
Sziasztok fórumosok!
Nekem is ugyanez a hiba áll fent mint Emerick-nek!
Elindítom kiakarom választani, hogy melyik directx verzióban induljon és befagy 'kékhalál',és a gépem automatikusan újraindul!
Gépem:
Gygabyte MA770-t-UD3 alaplap
AMD FX-4100 Quad Core Proci
ATI radeon HD5670 1GB videókártya
Kingston 8GB-ram
Win7 64bit Sp1es oprendszerfrissítettem a drivert is meg a directxet is és semmi változás!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv:
Sarandi -
DataTraveler
tag
Megvettem ma PS3-ra nagyon jó kis játék minden GTA stílusú játékkedvelőnek csak ajánlani tudom!
-
Sirandrish
legenda
Tudja valaki hogy lehet-e saját zenét hallgatni a kocsiban mint pl a GTA-ban?
Ha igen akkor hogy? -
Emerick
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valaki esetleg találkozott-e a következő hibával:
Mikor elindítom a játékot fekete képernyő jön be, majd pár másodperc múlva "kék halál", és a számítógép automatikusan újraindul. Csak ennél a játéknál és a DEUS EX - HUMAN REVOLUTIONS-nál tapasztaltam ezt!Gépem:
ASUS M5A87 alaplap
AMD FX-6100 proci
GIGABYTE GTX 560 TI videókártya
KINGSTON DDR3 8GB memória
WINDOWS 7 64x SP1Legújabb NVIDIA driver, DIRECTX van fennt!
Köszönöm a segítséget, már ha tudja valaki a megoldást!
Az egy másik topik lesz.
[ Módosította: stevve ]
-
HollyBoni
veterán
Úr isten,ilyen gépigényt! i3-540,4GB ram,5770 társaságában 720p-ben minimumon 25 fps.. Meg is érteném,ha jó lenne a grafika,de átlag alatti grafikával ekkora gépigény?
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogy hogyan lehet nyelvet váltani a játékba angolról németre?! PC-s verzió az enyém amúgy nem xbox...
-
Stig20
tag
Nincs valami nagy pörgés itt úgy látom.
Én most vettem meg a játékot, előtte már kipróbáltam és nagyon tetszett, gépigénye sem olyan brutális, az én gépemmel is el lehet vele játszani normálisan.
GTA 5-ig el leszek ezzel is. -
fiATHaLON
őstag
Igaz, hogy kicsit szakaszosan megy a fejlesztés, így most rendhagyó a gép,
de talán annyira nem szar, hogy ne vinné el azt a kinézetet dx11-ben.
E8400 3.8-on, 4GB ram, meg a gtx 580...
Még 1366x768-ban is szar, ezért tippelem a játék hiányosságának...maross: Pedig pont fontolgattam, hogy belepillantok abba, hátha az
normálisabban megy. -
fiATHaLON
őstag
Ez valami jegyzett hiba, vagy ennyire gépigényes a játék, hogy
gtx 580-nal, dx11-ben játszhatatlan (nem néztem fps-t, de 20 felett
nem igazán lehet, az biztos.)?
Ha meg dx9-re vált az ember, ott annyira le van butítva a grafika, hogy
az már érthetetlen. Azért a dx9-ből kihoztak már crysist is, witcher2-t
is, sőt az új nfs is nagyon szép. Egyáltalán nem szapulom a játékot,
mert amúgy gyünyörű, de kár, hogy ilyen markánsra vették a különbséget.
(Valamivel ösztönözni kell a népet a jobb hardver vásárlásra...)
-
-
ADAM1337
nagyúr
Dx9-be indítsd úgy jobb a helyzet (11.11 catalyst van fent semmiféle cap-al), én már kitoltam a játékot és azt mondhatom 20óra tájt vagyok benne és iszonyú poén meg jó még utána is a mini challenge-k trailbraze stb dolgok is, főleg a hardosak, kíváncsian várom a dlc-ket már.
Nálam eddig igen magas számú pontozást kapna a játék.Mod ahogy látom neked is 5850-ed van azért írtam bel a 11.11-et is esetleg proci tuning lehet dob rajta, nálam most 3.8-on megy az i7 920-as ht-val.
-
Mans20
addikt
Pár értékelés a gameről
GamePro - 4/5
I'm not ashamed in my adoration of Saint's Row: The Third. It's juvenile, it occasionally objectionable (I'm sorry, I just don't like blasting away at bikini models, even if they are trying to kill me too) and sometimes after playing I feel like I should go take a shower. But I can't remember a game I've played recently that was so dedicated to letting the gamer have as much fun as possible any way they want to. And when it comes to having fun, Saints Row: The Third is like a big party that you don't want to see stop.
1Up - B+
Saints Row: The Third is so crazy and over-the-top that you can't go wrong with this game -- provided that you're the sort that would appreciate the game's knowingly juvenile sense of humor.
IGN - 8.5 / 10
News flash: people find sex and violence entertaining. Saints Row: The Third gives the people what they want and drops us into an open world adult theme park where we can treat ourselves to delightful acts of bloodshed and perversion. It doesn't take itself too seriously and only asks that you don't, either.
Destructoid - 7/10
As a huge fan of the last game, I want to shout this sequel's merits from the rooftops, but while the experience is often amusing and littered with some remarkable moments, I cannot help but feel a little let down by the final product. It's still a good game at its core, but it's not a patch on its predecessor, as it seems to have forgotten about Saints Row 2's achievements in its blinkered pursuit of extremity. It took me over two weeks to beat Saints Row 2, and I still wanted to stay in Stilwater. I concluded Saints Row: The Third in less than two days and feel no compulsion to return to Steelport anytime soon. So it is that a game that aimed to be the most outrageous chapter of the series has ended up, if anything, as the least remarkable.
GamesRadar - 10 / 10
Saints Row has always been seen as something of an also-ran, but The Third finally says, in no uncertain terms, that it's just as big and even more fun than its more serious competition. Some might be tempted to dismiss the game because of its extreme wackiness, but know that at its core, the game is incredibly well crafted and ceaselessly fun. While the comedies typically lose out to the dramas come awards time, none of it changes the fact that Saints Row: The Third is one of the best games of the year, and given this year's competition, that's no small compliment.
GameTrailers: Video-Review - 7,7 / 10
Official Xbox Magazin - 95/100
Feels like a game whose designers have found the note-perfect tone for the series while also wielding their own talents with razor-sharp precision. It's the game Volition - a studio whose successes go back 15 years to the original Descent - was born to make.
Play UK - 88/100
It has its issues, it has its drawbacks, but Saints Row: The Third is an utterly wanton, totally ridiculous bag of laughs. It's difficult to dislike anyway, and even harder to dislike with such an enjoyable, escalatory campaign. Great stuff.
-
220volt
tag
Kíváncsi leszek rá milyen lesz, remélem azért a 2-nél Jób lesz!
Mondjuk manapság az is csoda hogy egy játék hamarabb ki jön PC-re mint konzolra! -
bognar110
őstag
Lesz multiplayer mod is ?
-
Mans20
addikt
Itt regisztrálsz,és utána amit látsz lila saints row os linket rámész,ott asszem regisztrálni kell meg kiválasztani hogy PC ha arra kell,és amit kapsz emailt,abba lesz link,rámész és visszavisz a gamespotra,vagy visszamész,és megint a lila linkre mész,ott lesz egy kód amit a steamen kell majd beírni
How to redeem your activation key on your PC through Steam system:
Step 1: Install the Steam client from http://www.steampowered.com and create a Steam account (or use an existing account).
Step 2: Click the '+ ADD A GAME...' button in the lower-left of the Steam client
Step 3: Select 'Activate a Product on Steam...'
Step 4: Follow the onscreen instructions to complete the process. You will need to enter your activation key.itt le van írva mit kell tenni.
-
Mans20
addikt
Én a karaktergenerálást kipróbáltam,a gamespot on kell regelni és ami van SR3 link,azon belül kapunk egy kódot,amit a steam en kell beírni,remélem amik a második részbe voltak,azok itt is meglesznek.
-
220volt
tag
Nincs sok hátra már!
-
220volt
tag
Hivatalos gépigény még nincs, de az biztos hogy egy 4magos jól karbantartót gép fog kelleni a zökkenőmentes játék menethez!
-
220volt
tag
A Saints Row: The Third szakít a széria eddigi történetvezetésével, és rögtön egy nagy hatalmú bandavezér feladatait kapjuk, vagyis nem kell több pitiáner szállítós és fuvarozós küldetéseket csinálnunk -- ennél egy jóval nagyobb célunk van: egy város elfoglalása...
A folytatásban természetesen ismét egy stilwateri Third Street Saints bandát irányítunk, ám mivel már a teljes város a markunkban van, terjeszkedni kell, a tökéletes célpont pedig a szomszédos nagyváros, ahol egy bizonyos Syndicate nevű banda uralkodik, így velük kell majd leszámolnunk az új piac megszerzése érdekében.
Megjelenés:
PC: 2011. november 08.
PS3: 2011. november 18.
Xbox 360: 2011. november 18.
Fejlesztő: Volition
Kiadó: THQHivatalos oldal: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest