Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szuperboci
senior tag
Csinálok egy új karaktert,ha valaki akar csatlakozni irjon

-
-
Szuperboci
senior tag
már vártam,pakolom fel ujra a game t

-
Szuperboci
senior tag
válasz
frame>24
üzenetére
Rosszul értelmezted szerintem.
Egy az egybe csere esetén 125k ba kerül runát cserélni,feltehetőleg az elején az nagyon sok pénz lesz,és nem fogsz kiadni annyit érte hanem még mellé pakolsz 3 runát és akkor 4 az 1 be megy.akkor már csak 5k.Viszont igy 3 runád elveszik.Késöbb annyi pénzed lesz hogy 1-1be mehetnek a runák és jol fog jönni az a plusz 3 runa amit az elején elpazaroltál volna.
Én igy látom.Ha meg találsz olyan runát amit pont használnál azt benyomod.ennyi
Én is elrontottam mivel első karakterem és csak ismerkedtem a játékkal,megnéztem melyik skillre érdemes adni,igy van pár feleslegesen elosztott skillem.Mondjuk ezt a lvl34 est már nem fogom újrakezdeni. -
Szuperboci
senior tag
4870 hibáról nem tudok mert nincsenek meg már a képek.majd csak jó lesz képfeltöltés.hu.
Skill:
skillPár srceen:
-
Szuperboci
senior tag
8.10.11.12 mindeggyikkel probáltam,windows resti is volt,akkor ment egy két napig normálisan,aztán "elromlott".Írtam hivatalos sacred2 forumra is,ott is csak annyit tudtak írni hogy elég sok texture hiba van ATI HD kártyákkal.Szinte mindenkinek más fajta jön elő,és nem igen lehet vele mit tenni.
A gigapackot szerintem nem érdemes feltenni ,szinte alig vehető észre különbség,ellenben eléggé csökken az fps.Elméletileg a deluxe sacred2 höz jár ami ha jól tudom 14-15 ezer ft,de nevesebb "mag" megosztási portálokon is megtalálható.
A képek nekem se jönnek be,felrakom egy másik oldalra őket,szerintem nem fog beleférni ebbe a szerkeztésbe már
-
Szuperboci
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Valahogy így néz ki a skilleolosztás egyenlőre lvl 34 en.
Amiket bekarikáztam szerintem azokra érdemes adni.De ez csak egy magánvélemény,első karakterem.A villámlánc nagyon jó tömegekre , kegyetlenül sebez,utána meg a tömör örvény szétrobbant midnenkit

Ha valami böszmébb jön akkor a kivégzéssel simán lehet apritani,most olyan 1200 körüliket ütök vele.Egyedül az zavar hogy nagyon hamar meghalok
van ösz visz 1300 hp m.Mivel 3 an toljuk haverokkal,5-6 szintel nagyobb ellenfelek jönnek és azok ütnek 200-300 okat.Na már most ha körbeállnak meg lőnek is nagyon hamar végem van. -
Szuperboci
senior tag
[ho ho hóó megjött a télapó]
Haverom megcsinálta a karácsonyi küldetést
jutalma nem egy jelmez ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Szuperboci
senior tag
Jött ki ujabb patch,2.34 néven.Javítási lista..
Az én hibámon azért nem javít.
-
Szuperboci
senior tag
válasz
Szuperboci
üzenetére
Megoldottam egy videokari bios frissités kellett.
proci985 : [link] hátha mondtam valami ujjat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Szuperboci
senior tag
válasz
helion25
üzenetére
Hát jó sok mindent leirtál bár a legtöbb magától értetödő szerintem.Meg az jobb érzés ha magadtól jössz rá valamire mint, hogy leirják mit kell tenned

Nethez annyit hogy mi 3 an toljuk ,bár most picit alább maradt,mert küldetések mindig elvesznek.Szal hamachin toljuk az eredetivel mert ott jok a küldetések
Nekem perpill nem megy a játék...Egyszerüen nincsenek objecktumok.Már menube is.Megvannak a texturák betudok lépni a pályára,de nincs karakter,szökúkút semmi és nem is tudom irányitani a karaktert.Windowst már újra raktam.Az benne az érdekes hogy winresti után 3 napig ment,aztán bumm elszált.Külföldi forumokon azt olvastam, hogy ez Microsoft hibája...Pedig ott a dobozon nagy betükkel : GAMES FOR WINDOWS.Videokari driver frissités ,physx frissités se segitett.Lehet vista x64 el van probléma.Bár haveromnak ugyanilyen gépe van mint nekem,op rendszer is meg minden és neki semmi prob nincs.Lehet ma felrakom az XP t,csak a sacred részére
-
Szuperboci
senior tag
válasz
bajusz15
üzenetére
Azért nem érzékeli mert crackelve van.Ha visszatennéd az eredeti fájlokat akkor tudnád patchelni,de tök feleslegesen mert ahoz a 2.31 hez nincs crack.Mire elkészitik,addig újabb patch is lesz.Személy szerint 2 napja vettem meg mert jó játéknak találom és nem fogok várni mindig a crack ekre 3 hetet.Ajánlom neked is

-
Szuperboci
senior tag
Nyilt és Zárt hálozat között mi a külömbség?
Miért nem menit el a küldetéseket?Tökmind1 hogy szeron vagy csinált szeron játszunk. -
Szuperboci
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ezer kösz ,mostmár értem.Igazából nekem az nem volt tiszta mire is való a runa.
mégegyszer thx -
Szuperboci
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
sacred2.hu n van fent térkép.
Ezek a runák hogy müködnek?mert nem nagyon vágom. -
Szuperboci
senior tag
válasz
Depression
üzenetére
poénmester
-
Szuperboci
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Lehetséges hogy nem fog elszálni!A javitási listát itt megnézhetitek.
-
Szuperboci
senior tag
Van uj patch több mint 600 mb os
nem gyenge 
-
Szuperboci
senior tag
válasz
szicsu.leon
üzenetére
Biztos hogy nem mivel neked nvidia d nekem meg ATI m van.Semmi köze nincs videokártyához vagy driverhez.

-
Szuperboci
senior tag
válasz
szicsu.leon
üzenetére
Félreértettél nekem atim van.
Asszem csinálok kis particiot xp nek mert csüt péntek sacred lan lesz havernál szal muszáj lesz megcsinálnom addigra
A gépem pedig nem gúnyolodás tárgya,igenis elment a nyaramból másfél hónap
-
Szuperboci
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igazad lehet váltani kéne egy x2 re
de most komolyan,hogy lehet ilyen bugokkal kiadni egy játékot, hogy fekete a képernyő in-game be...na meg az is hogy első héten már kb 500 mb nyi patch került nyilvánosságra..arról ne is beszéljünk hogy 12 gb alapból plusz az elite graf 7gb és szerintem egy titan quest veri a grafot úgy ahogy van.Minden nyavajgásom ellenére szeretnék vele játszani mert már hiányzik valami rpg 
Annyit már levontam hogy nem videokari függő a dolog,mert kollégának nvidia karin fordult elő.tehátúj/régi driver se segít.na google a barátom úgyhogy kutakodok mit lehet tenni ellene. -
Szuperboci
senior tag
ha a demot rakom fel az megy.na most ez hogy is van akkor

-
Szuperboci
senior tag
válasz
szicsu.leon
üzenetére
Ugyanez a problémám,nekem is vista x64 sp1 em van fent.Probáltam én is régebbi videokari driverekkel.Elite texture ákkal is probáltam,patch el s nélküle,de sehogy se megy.Gépem adataimnál.Amúgy érdekes mert haverom full ugyanilyen gépe van,egyedül más memoriája van, vista x64 sp1 és neki tökéletesen megy.Lehet valami program bezavar?
Bár ennek az esélyét inkább nem latolgatom...
Winfost nem akarom ujrarakni csak ezért a game ért,kb 2 hete volt reinstall 
-
Szuperboci
senior tag
jöhetne mááár

-
Szuperboci
senior tag
nem is rossz,első rész szentem gyenge dio utánzat volt,ezt valószinü többet fogom tolni 10 percnél

Picit Titan Quest beütése van,de jó lesz várom már .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Apple Watch Series 8 Cellular (45mm, szürke)
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)