-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
San398
őstag
Végigvittem a játékot.
A végén a sok teleportos résszel mi volt a készítők szándéka? Nem mondom hogy unalmas volt de valahogy nekem nem illett a játékba. Mennyi befejezése létezik a játéknak?
-
San398
őstag
Meg van a dekóder!
Valaki itt írta, hogy az ablakon távozott a hotel szobából. Igaza volt, az ablakon ki lehet ugrani, nincs rács. Viszont ha kiugrottam és visszafordultam akkor már ismét ott a rács az ablakon. -
San398
őstag
válasz
kekeeci #12550 üzenetére
Megnéztem a teljesítetlen feladatokat és melyik az az egyetlen ami nincs kész?! Hát persze hogy az hogy beszéljek szürkével.
Akkor most hogy harmadjára is neki kezdtem egy kis kiigazítás: úgy ahogy Gery D. mondja,ha szürke meghalt nincs tovább, a hullája semmit nem árul el így ott vége mindennek.
Gery D. Köszi, hogy rátaláltál mi hibádzott nálam!
-
San398
őstag
válasz
Gery D. #12529 üzenetére
Itt vannak az ablakok amelyek a hotel szobához tartoznak, az összes ablakon rács van:
A jobb oldalin én ugrottam ki a szomszéd szobából.SaGa59 Nem tudom ezeken a rácsos ablakokon hol lehet beugrani!?
"Még egyszer: ne engedj a csábításnak!" Ezt mire értetted?Az lehet hiba ha először a dokut csentem ki a bázisról majd csak ezután mentem be Sztrelok rejtekhelyére? Lehet ezért nem tudtam a vezetővel találkozni előzőleg? Most ujra kezdtem: először Sztrelok rejtekhelye majd a bázison kötöttem ki egy aknán keresztül
-
-
San398
őstag
válasz
Gery D. #12517 üzenetére
Lekapcsoltad a fő vezérlőt? Igen Ehhez kellett a sisak amit a prof hangolt be.
A sok kis kapcsoló után egy nagyot, mielőtt lejárt volna az idő? Igen
Majd felvetted Ghost Naplóját a holttesttől és átadtad Sakharov-nak? Igen
Mondjuk a Vörös Erdőben is kikapcsoltad szerintem, azért tudtál átmenni Pripyat-ba. Igen Ez meg az agyperzselő.
Végig néztem a Cordon területen a hullákat, egyik se a vezető. Minden megvan ezért nem értem. Akkor ezek szerint ez egy bug? -
San398
őstag
-
San398
őstag
Üdv minden Stalker kedvelőnek.
Most kezdtem el játszani ezzel a chernobyl résszel(1.0009 GOG verzió).Egész jól haladtam eddig, már pripyat-ban járok. Itt jön a kérdésem: a PDA nem mutatja a hotelben lévő küldetést amiben az iratokat meg a dekódolót kell megszerezni. Megtaláltam az ajtót de nem nyílik ki. A végigjátszások azt írják, hogy beszéljek Vezető-vel ott ahol a játék elején Fox-al majd Agroprom-ban a dokival de se a Vezető se a doki nincs ott ahol a leírás írja. Mit tudok tenni? Ez egy bug?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged