- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- A Motorola is Air mobillal készül
- Apple Watch
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
San398 #12532 üzenetére
Lehet, hogy pont a dekóderes szobába nem lehet beugrani, de az biztos, hogy ki-be lehet járni az ablakokon a szállodába. A ShoC-lal elég rég játszottam modok nélkül, lehet, hogy keverednek kicsit a dolgok. Ahogy már írtam, az első alkalommal tulajdonképpen be se mentem a szállodába, teljesen kiment a fejemből (amikor kidugtam a fejem a földalatti garázsból és helyből átlőtték úgy, hogy azt se láttam, honnan jött a lövés, elég megrázó volt, gyakorlatilag örültem, hogy sikerült onnan kivergődni és nem nagyon foglalkoztam azzal, hogy felderítsem a várost), hogy kellene onnan valami. De így is át tudtam jutni azon az ajtón, amihez kell a dekóder, csak egy puska kellett hozzá. Akkor épp egy AK volt nálam. Megj: általában vagy egy távcsöves AK-t, vagy egy Vintart szoktam használni a sztalkerekben, ez tökéletesen elegendő tud lenni. Az, hogy melyiket, attól függ, épp milyen stílusban akarok játszani, Lopakodó vagy inkább Rambó jellegű. A biztonság kedvéért egy hangtompítós pisztoly is van nálam, 50 lőszerrel, ha úgy alakulna, hogy közel lehet kerülni valakihez óvatosan. Ezekhez (a Vintrahoz nem annyira, de ahhoz meg nem kell olyan sok, mert ha igen, akkor nagy a baj) mindenhol van lőszer.
A Ne engedj a csábításnak azt jelenti, amit. Majd rájössz, miről szól ez a mondat, amikor odaérsz, ahol értelmet nyer, de akkor tartsd észben, különben túl hamar véget ér a játékod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Motorola is Air mobillal készül
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest