- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
egy világ dőlt most össze bennem ...
abszolute nem probléma, annyira időhiánnyal küzködök, hogy játszani sem lett volna még pár percem sem
meg alternatívának felraktam a Bioshock-ot addig, az megy paddal és állítólag hasonlóképp beszaratós mint a deadspace, vagy a stalker
köszönöm a segítséged addig is ...
-
törölt tag
van egy pár magyar végigjátszás, [ezt] a thesource.hu-n találtam, mivel regisztrálni kell, feltöltöttem neked data-ra, nem túl szájbarágós és azt sem tudom, hogy a stalkerhez jó lesz e, de engem a deadspace-n párszor átlökött ...
szerk: mármint a deadspace végigjátszás nem volt túl szájbarágós, de azért segített mikor kellet, ezt nem tudom, mert még csak most kezdeném a stalkert, ha lenne controlpad lehetőség, bár erről többen igyekeznek lebeszélni a játék karaktersisztikájából adódóan ...
-
törölt tag
jó értem és köszönöm, ezekszerint a hiba szándékos és a későbbiekben sem várható az orvoslás...
merthogy nekem kényelmetlen az egér, mivel nincs íróasztalom és monitorom ami ellé leüljek, TV esetleg a proji és az ágyból szoktam alkalmanként jáccani ... egeres játékoknál 5 perc alatt szétzsibbadok és azért nem hagynám ki a stuffot.
ez a kontrolpad konfigolás amit fentebb említettés, ehez kell valami külön szoftver esetleg? az irányítóbillentyűk beadásához a padnak valami módon?kösz
-
törölt tag
Hali. Tudna valaki segiteni? Most vettem meg és nem mén control pad-dal, egyáltalán ki sem engedi választani.
Van rá lehetőség, hogy control pad-dal toljam? vagy csak egér-bill kombó?a pad egy logitech rumblepad 2, oprendszer win7, a játék legális ha ez fontos.
kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest