- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vomi
csendes tag
Egy kérdés: Mi az a Vanilla stalker?
Egyébként tolom az Oblivion lostot, és nagyon tetszik :-) Két dolgot hiányolok belőle: A fegyverek és páncélok fejlesztési lehetőségét, illetve nőket a Zónából. A Zombik viszont nagyon jók lettek, nem vagyok parás, de egytől beszartam, mint atom -
Vomi
csendes tag
-
Vomi
csendes tag
Sziasztok! Megosztom a tapasztalataimat... találtam valamelyik oldalon (sajnos már nem tudom hol, elfelejtettem elmenteni a kedvencekbe) egy teljes OL 2.2+Arsenal mod cuccot, nagynehezen le is szedtem az egyik cimborámnál, aztán a kicsomagolásnál kiderült, hogy az egyik fájl sérült. A legelső írásomban belinkelt arsenal modból szerencsére felültudtam írni a sérült fájlt. Elindítottam ezt a verziót, ment is faszán. Aztán elkezdtem kicsit próbálgatni, hogy felteszem rá az arsenal mod 1.2-t, de megint kilépett. Sajnálom, mert egy csomó új fegyver van benne állítólag... Nem próbálta esetleg valamelyikőtök az arsenal mod 1.2-es linkemet? Hátha valaki sikerrel jár vele...
-
Vomi
csendes tag
válasz
dangerzone #6701 üzenetére
Sziasztok!
Remélem, valaki még olvassa ezt a fórumot. Szóval, a problémám az, hogy letőltöttem a Stalker Oblivion Lost Modhoz egy arsenal 1.2 modot, megadom a linkjét:
https://dl.getdropbox.com/u/49902/ArsenalMod1.2.rar
A problémám az, hogy felrakom az oblivion lost modot, és átállítom true-ra az fsg.ltx-ben amit kell, utána bemásolom az arsenal 1.2-t, de ott nem írok át semmit az fsg-ben, mert true marad. Elindítom a játékot, bejön, hogy stalker arsenal mod, a menü megy, de amikor indítok egy új játékot, akkor a synchronizingnél kivág az asztalra, szóval nem tőltődik be a pálya.
Van elképzelésetek, hogy mi lehet a gond? Esetleg valami mást is bekell állítanom az fsg-ben?
Úgy is kipróbáltam a dolgot, hogy bemásoltam az oblivion lost modot, aztán bemásoltam az arsenal 1.2-t, és azután írtam át a false-et true-ra, de akkor is ugyanígy kidobott annál a résznél.
Lehet, hogy az a gond, hogy ez az arsenal mod valamiféle orosz verziós Stalkerhez való?
Ha így van, akkor honnan tudok rendes arsenal modot beszerezni? És hogy kell modolnom, miután feltettem az Oblivion lost modot? Egyébként maga az Oblivion lost 2.2 mod simán megy, semmi baj nincs vele.
Előre is köszönöm a segítségeteket! Remélem, valaki veszi az adást :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest