- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vomi
csendes tag
Egy kérdés: Mi az a Vanilla stalker?
Egyébként tolom az Oblivion lostot, és nagyon tetszik :-) Két dolgot hiányolok belőle: A fegyverek és páncélok fejlesztési lehetőségét, illetve nőket a Zónából. A Zombik viszont nagyon jók lettek, nem vagyok parás, de egytől beszartam, mint atom -
emre
veterán
Leszedem, megnézem mi van benne, de nem próbálom ki, mert nem vagyok a magam ellensége.
Az elöbb linkeltem hogy melyik arsenal működik az ol 2.2-vel
Arról az oldalról keresgélj! Egyáltalán melyik OL-hez keresel arsenal mod-ot?Valószínüleg amit leszedtél nem kompatibilis az OL moddal, hanem csak az origi game-el működik. De ha te mindenáron szopni akarsz nem tartalak vissza
-
Vomi
csendes tag
Sziasztok! Megosztom a tapasztalataimat... találtam valamelyik oldalon (sajnos már nem tudom hol, elfelejtettem elmenteni a kedvencekbe) egy teljes OL 2.2+Arsenal mod cuccot, nagynehezen le is szedtem az egyik cimborámnál, aztán a kicsomagolásnál kiderült, hogy az egyik fájl sérült. A legelső írásomban belinkelt arsenal modból szerencsére felültudtam írni a sérült fájlt. Elindítottam ezt a verziót, ment is faszán. Aztán elkezdtem kicsit próbálgatni, hogy felteszem rá az arsenal mod 1.2-t, de megint kilépett. Sajnálom, mert egy csomó új fegyver van benne állítólag... Nem próbálta esetleg valamelyikőtök az arsenal mod 1.2-es linkemet? Hátha valaki sikerrel jár vele...
-
emre
veterán
AMK arsenal mod
OL2.2 arsenal modSzerintem e kettő közül próbáld ki valamelyiket.
A telepítés benne van a readmi.txt fájlban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Steam topic
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest