- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Anthony28 #2360 üzenetére
Nemtom merre mész, hogy olyan nagy a sugárzás, de segít a megfelelő védőruha és az artifactok is. Nekem sosem volt ilyen gondom, keress másik utat. Egyébként honnan mész a bárba?
szerk: most olvasom a másik hsz-od, de a bárba is kétszer kell vinni papírt. Ez melyik pontosan?
szerk2: ja bocsi, már értem.
Akkor jó lövöldözést! Én is most játtszom újra az OL móddal.
-
válasz
Anthony28 #1585 üzenetére
Én most azt mondom, befejezve a gémet, hogy ilyen játékkal még sosem játszottam. Tényleg él a zóna, bármikor és bármit töltök vissza, mindig más és másképpen történik. Egyszerüen hihetetlen, hogy ez egyáltalán létezik. Ehhez képest a többi fps, egy scriptelt idióta lövöldözés. Nem tudok betelni a játékkal. Most éppen a yantar pályát töltöttem vissza, de már teljesen másképp csinálok mindent, mint először.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest