Hirdetés
- 

Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

VinoRosso
veterán
válasz

Rabbitf_24

üzenetére
						Ilyen nem volt, de azt tom hogy az első patch előtti vezrióban nem működnek a vérzés elleni artifactok, pont ellentétes hatást fejtenek ki, tehát annyival dobják meg a vérzést amennyivel hasznodra lenne. Nekem a legelvetemültebb bugom az az volt amikor átléptem a bárba a vad területről, és hirtelen olyan gyorsan kezdett el telni az idő, hogy éhenhaltam. Volt nálam pár kenyér meg konzerve, azokat rögtön felfaltam, és a közelbe volt pont a rejtekhelyem, ahol vagy 30 konzervet összegyűjtöttem, azokat mind felvettem, és folyamatosan zabáltam őket de nem tudtam eljutni a bárig se. Olyan gyorsan telt az idő, hogy villogott a nap ahogy keringett, kurva gyorsan eleredt az eső és el is álltt kisütött a nap aztán meg felhők jöttek stb. de csak a környezet változott ilyen gyorsan, az lett vona érdekes, ha az emberek is ilyen gyorssan tették volna a dolguk
 nem tuom mitől volt ez, betöltöttem az autosavet, aztán minden ment normálisan mint előtte. - 

Kimmuriel
aktív tag
válasz

Rabbitf_24

üzenetére
						Nem feltétlenül bug, attól is függ milyen artifact-ek vannak az övedre aggatva. Én például a napokban úgy jártam, hogy frankón felcuccoltam sugárzás ellen védő motyókkal, csak épp azt felejtettem el, hogy a Bleeding-et rohadtul megdobják, ezért hiába kapott a karakterem csupán egy-két lövést, pakolhattam rá akármennyi bandázst, még a sárga medikitből is fölhasználtam egy kilót, mégis pillanatok alatt elvérzett a karim... Szóval meg kellene nézni, hogy nincs-e negatív módosítód Radiation-re!

Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
 - Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
 - 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
 - RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

nem tuom mitől volt ez, betöltöttem az autosavet, aztán minden ment normálisan mint előtte.

shield