- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nokia X30 - a frissesség ígérete
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
R1200GS
aktív tag
válasz
- = Zk = - #6170 üzenetére
A hiba az én készülékemben van. Vedd meg nyugodtan ha találsz még olcsón.
-
proof88
addikt
válasz
- = Zk = - #6170 üzenetére
Miért gondolod, hogy ha eredetiben veszed meg a játékot, akkor az rossz lesz? Vagy félreértelek. Én eredetiben vettem meg (olcsón, 100% sorozat részeként kiadva, ami azt jelenti, hogy egy DVD-tok egy DVD-vel, benne egy széria számmal kis cetlin
), és ugyanolyan, mint a nem eredeti. A peccseket érdemes felrakni, mert sokat javítanak.
Azt viszont aláírom, hogy a legutolsó peccs sem javítja azt a hibát, ami a kedvencem: mented a játékot, meghalsz, visszatöltöd és nem ott vannak az ellenfelek, ahol előzőleg. Ezt ott a legkönnyebb megfigyelni (ott a legidegesítőbb), ahol nem szabad téren vagy, pl. leginkább az Agyperzselő lekapcsolásakor volt ez, mikor visszafele kellett menni és Monolithék ott voltak nagy számban, visszatöltésnél máshol voltak az emberek, meg nem azt akarták csinálni, mint előtte vagy elfelejtették, hogy ott vagyok, ilyenek. De ez a tört verzióban is jelen van.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest