- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Yettel topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
Rifleman10 #5309 üzenetére
Feltettem az OL 2.1.1 magyarítását, de utánna "Bug Report"-tal kilépett az asztalra.
Bejön a menü, indítítom a gamét, majd el kezdi tölteni és mikor már az utolsó részhez ér amikor a pályát beadná, simán kilép...
Miután leszedtem a magyarítást, gond nélkül ment a game. Ez amúgy elég érdekes, mert én az OL 1.3-2.0-t az eredeti játék magyarításával játszottam ( amíg meg nem lett a hozzá való magyarítás ). Azok a szövegrészek amik az OL. modban kerűltek a játékba, nem voltak lefordítva ( értelem szerűen ), de minden más magyarúl volt. Itt viszont már nem működik ez a trükk, így várni kell amíg megjelenik hozzá, vagy amíg meg nem lesz a Clear Sky, mert akkor már nem fog érdekelni a magyarítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest