- Google Pixel topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
proci985 #4999 üzenetére
Ez az átírogatós / számolgatós dolog nekem kicsit magas, meg nem igazán felhasználóbarát. OL 2.2-t kezdtem el most, majd megnézem a barkeepernél, itt is mindent meg lehet-e venni vaktában, bár a cordonos trader választéka alapján úgy tűnik, alaposan ráncfellvarták ezt a részt.
OL 1.3ban végigjátszáskor én is módosítottam valamicskét. Igaz nem túl kifinomult módon, de töröltem az összes *trader* fájlt
, így gyakorlatilag eredeti trader-rendszer lett (úgy tűnik, ilyenkor az alapjáték fájljait használja).
A másik a súly volt, ott visszavettem. A gáz az, hogy exo-nak a súlyát nem tudtam megtalálni, így azzal simán 80 kiló megint. Kicsi hiba, de exot a nightvisionje miatt nem használok, kifolyik a szemem a zöldtől . . .
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest