- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Nem lesz iPhone 19
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Bár nem szó szerint idézem, de eredetileg majdnem ezt mondja: amikor babráltak a nooszférával (annak érdekében hogy jobbá tegyék a világot), elkövettek valamilyen hibát és a nooszféra megsérült. A nooszféra sérülése egybemossa a tudatot (nooszféra) és az "igazi", fizikai világot, és a kettő a zónában "találkozik". Mintha valóra válnának a gondolataid.
A sztori fő ágával komoly gondom nincs, csak nehezen tudnám megemészteni, hogy az egész nem létezik, meg eléggé inkonzisztens lenne. Valami rossz fordítást olvastam korábban, és ez találkozott az akkor még sötétebb részletekkel, pusztán ezért kérdeztem rá itt, hozzáértők között.
Viszont az Öld meg Strelokot rész fantasztikusan ki van találva, ahogy "felbérelnek" saját magad megölésére
. Szegény c-tudat meg talán mégsem olyan okos, hiszen hibákat hibára halmoz -->1. robbanás 2. javítási kísérletek (ami csak rosszabb lett), 3. Strelok.Szerk: na igen, a monolit-szekta. Amikor Red Forestbe értem, és láttam mi van ott
első gondolatom az volt hogy hogyan maradnak ezek itt életben. Sugárzás, élővilág, nem gyerekjáték már arra.Ha már a konzisztenciánál tartunk: a végén látható a tartály, amiben fekszenek, összekapcsolva. A doksik közül az egyik említi, hogy miután megkezdték a kísérletet, pillanatok alatt átvették az irányítást (az összekapcsoltak), és akkor már ők parancsoltak. De a személyzetek hova tűntek? A SZU felbomlása után elmentek onnan, akkor ki vagy mi vezérli a gépeket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Szegény c-tudat meg talán mégsem olyan okos, hiszen hibákat hibára halmoz -->1. robbanás 2. javítási kísérletek (ami csak rosszabb lett), 3. Strelok.
shield