Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Android szakmai topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
AthlonXP
üzenetére
*** OL 2.0 ***
Gauss szvsz bugos. fejre halálos, mellkasra meg beleereszthetsz hármat az illetőbe és meg se mozdul. CNPPben szoktam használni a nyílt területeken.
az SVDm 2 másnéven a Dragunov (teljes neve Snayperskaya Vintovka Dragunova -- Dragunov mesterlövész puska). az m utótag talán az SVD-Mre, a lengyel modernizált változatra utalhat. a 2es fenetudja mire, valszeg a jogdíjak alól akartak kibújni a fejlesztők, lévén a Dragunov 40+ év fölötti kora ellenére a mai napig aktívan használatban van. és biztos, hogy ez a fegyver az, az 5.02kilós súly is stimmel;>
az "utódja" -a more modern approach of a sniper rifle-, az SVU szintén létező fegyver (Snaiperskaya Vintovka Ukorochennaya -- rövidített mesterlövész puska). modernebb, városi harcra kitalált fegyver, középtávig párban az elődjével. érdekes módon létezik félautomata variációja is SVU-AS néven (ld Vintar automata tüzelés). itt az A az automata, az S a kétlábú álványnak felel meg (aminek a fenetudja mi a hivatalos neve
. a valóságban mind a Dragunov, mind az SVU vas irányzékkal is rendelkezik, bár gyakorlatban tényleg a PSO-1 scope a legelterjedtebb kiegészítőjük. mindenesetre használható hozzájuk már optikai kiegészítő is.hm, messzire fekve is ennyire remeg?
nekem a rekordom olyan 700-800 méter volt a játékban, Dragunovval CNNP insta4ben (itt még eléggé pontos volt a fegyver). nagyobb látható távolság a játékban emlékeim szerint nagyon nincs
szóval szoktam én is messziről támadni;> bár olyankor alapvető probléma, hogy egyedül vagyok, és nincs mellettem célkijelelölő/szögszámoló, mint a valóságban;>
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- iPhone 17 PRO 256GB makulátlan 1 hónapos KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 25-ig Apple garancia!
- Gamer 17' 144hz Asus ROG i7, RTX 2070 Super, 2TB m.2 SSD
- R5 9600X/MSI PRO B650S-WIFI/32GB DDR5 6500MHz/1TB M.2/4TB HDD/RTX 5070 OC/750W.PLATINUM/ARGB CSODA
- LOGITECH G Pro X Superlight 2 Fehér INGYEN SZÁLLÍTÁS!
- Hynix 16GB 2933MHz DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. a valóságban mind a Dragunov, mind az SVU vas irányzékkal is rendelkezik, bár gyakorlatban tényleg a PSO-1 scope a legelterjedtebb kiegészítőjük. mindenesetre használható hozzájuk már optikai kiegészítő is.
szóval szoktam én is messziről támadni;> bár olyankor alapvető probléma, hogy egyedül vagyok, és nincs mellettem célkijelelölő/szögszámoló, mint a valóságban;>
shield