Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
proci985
üzenetére
***OL 2.0***
Lehet, h bugos a Gauss, mostanában én is ritkán használom.. Inkább az első 2-3 végigjátszásom során használtam, de mostanában is tartogatok egyet magamnál, hátha...
Amúgy nagyon köszönjük a kimerítő "Military"-órát a fegyverekről... 
Mindenesetre akkor is zavar, hogy mostmár nem tudok úgy célozni, mint pl az 1.33-ban. Annyira mozog az a rohadt irányzék. De mostmár nem érdekel, akkor is végignyomom ezt a modot, ha kell odamegyek az ellenhez és a képébe nyomom a gránátvetőt, azt akkor már mindegy lesz, hogy mennyire mozog az irányzékom!!
Majd megoldom én vhogy...
Az a 7-800m az nagyon jó, én max 2-300, de inkább 1-200m-ről szoktam az ellent figyelni a távcsövemmel, mielőtt szétszedem...
.Na igen, a segéd ember a távcsöves kűldiknél, néha jó lenne, bár ritkán szoktam akkora távból célozni, hogy kelljen.
Ha játszottál a COD 4-el, akkor abban van egy sniperes rész, amikor egy épületből kell kilőni egy ipsét a Pripjaty-i páján, na az nemsemmi! Egy csomószor megcsináltam azt a pályát, annyira szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vírusirtó topic
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- LG LCD és LED TV-k
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Amúgy nagyon köszönjük a kimerítő "Military"-órát a fegyverekről... 
Az a 7-800m az nagyon jó, én max 2-300, de inkább 1-200m-ről szoktam az ellent figyelni a távcsövemmel, mielőtt szétszedem...
shield