Hirdetés
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Laris2
üzenetére
Tegnap én is begyűjtöttem a modokat. Én is az ajánlott fullos Fotografot töltöttem le.
Mivel újra kezdted a Fotograf tesztelését, szeretnék pár fontos dolgot tanácsolni, ha nem veszed zokon.
Érdemes ilyenkor oda készíteni néhány más mod fordításait. Érdemes a "Műtárgyak", "Képződmények", "Artifaktok" (ki hogy fordítja) megszokott neveit átvenni. Így a területek, frakciók, ismert szereplők, tárgyak, stb. neveit átvenni, akkor nem fordulnak elő fura elnevezések. A modok azonos nevű fájljai sok azonos dolgot tartalmazhatnak, amit egy az egyben át lehet venni. Kereséssel a script-et esetleg másik fájlban is megtalálhatjuk.
Ezért érdemes saját részre pl. képződmények elnevezéseit összegyűjteni egy txt fájlba, későbbiek folyamán jól jön, amikor nem kell törni-e az ember fejét, hogy ennek mi is az elnevezése. Ez más dolgokra is igaz.
Amit csak lehet fel kell használni a már meglévő fordításokból, ezeket az elnevezéseket már megszokták a játékosok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Windows 11
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 10 46mm GPS fekete gyönyörű, 100% akkumlátor! December 18-ig Apple garancia!
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
shield