Hirdetés
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs ,
üzenetére
Olvasd el a 14640,és a 14589-es beírást.
Van egy hírem az ST-2-ről az Autumnos verzióban olyan hibákat észleltem, hogy sok műtárgyat amit a detektor jelez, nem látható, és nem vehető fel. Ezek valószínűleg, a textúra alatt maradtak, amikor megkapta a textúrajavító csomagot.. De ez nem érinti az előrejutást jelentő fontos műtárgyakat. Működik a receptek alapján a műtárgyátalakítás is.
De viszont föltettem a sima verziót, és ebben úgy látom nincs műtárgy detektor. Rátettem a magyarítást, de a script, és a misc fájlokat át kell írnom, és úgy döntöttem mind a kettőre átírom a magyarítást. Kb 75%-ban kész.
Ez nem lesz olyan macerás, mint a Fotográf, pedig arról sokat írtam, hoyan kell helyesen rátenni. a magyarítást. Sajnos a Fotográfba bekever az Orosz szöveg, én teljesen felülírtam Angolra, és úgy kezdtem el a fordítást. A full Fotográf alapjátékával működik mindkét ST-2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple Watch
- Gmail
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Epic Games
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Filmvilág
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield