- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
rétisün #14103 üzenetére
Lesznek bent is bőven. Arra kell figyelni, hogy amikor egy csapatot elkapsz, bead 2-4 újabbat. Addig amíg el nem kezd csak „belső” területekről újat adni, ne menj be, mert a megmaradt külsőket nem tudod majd elintézni. Nem jelent gondot, csak nem jó érzés, hogy elbuktál egy feladatsort egy ilyen egyszerű hiba miatt. Megjegyzem, kaja és lőszer utánpótlásnak jó a loot, amit dobnak, másra nem igazán.
-
sklopp
őstag
válasz
rétisün #14103 üzenetére
Ez a domino-kérdés elég zűrös, ahogyan halad a játék, egy idő után már nem lehet bizonyos pályákra visszamenni. Már kétszer végig játszottam, de utóbb is úgy jártam, hiába igyekeztem, mégis előjött egy idő után néhány célpont ott is, ahová már nem lehetett visszamenni. Továbbá erősen bosszantó, hogy segédlet nélkül garantáltan kihagy valamit a stalker, így kénytelen akár teljesen újra kezdeni az egészet, vagy legalábbis jelentősen visszamenni a játékban és újra játszani nagy részeket. Láttam olyan youtube-os végigjátszást, ahol nem is foglalkozott a játékos a célpontokkal, tehát egyet sem nyírt ki. Igazság szerint, a sok pálya közötti mászkálás okán már gőzöm sincs, melyik van a kupola alatt. De célpontok vannak kupola alatti pályákon is, továbbá újra és újra megjelennek ugyanazon a helyen ismét.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest