Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
rétisün
üzenetére
Ehhez nem árt legalább közepesen érteni angolul. A zöldfülűek falujába beszélgettem az öreg Prohorral(?), több mint egy képernyőnyi a meséje, arról, hogy mi történt az erőműben (ott volt szivattyúkezelő a robbanás éjszakáján a 3-as és 4-es blokknál), mi történt a következő napokban; hogy a 10 éves lányának hazatelefonált a robbanás hajnalán, hogy zárkózzon be, majd sikerült annyi sugárzó grafitot letüdőznie, hogy egy moszkvai kórházban ébredt, majd napokra kómába esett. A lányáról azóta sem tud semmit, nem volt a kimenekítettek között, és semmi másra nem vágyik, minthogy eljusson Pripjatyba, hogy megkeresse a lakásukat, hátha maradt valami nyom a kislány után...
Más: kétszer is elkezdtem, de sehol ne találom Szidorovicsnak azt a nyavalyás radioaktív vérkövet. Elvileg ott kéne legyen az anomáliákkal teli, erősen sugárzó gödörben, de nincs. Egy videót megnéztem, ahol abban a kő volt, ott nekem egy hordó ácsorog. Tolik megmentve kétszer is, de a kavics sehol... A gödör alján a víz annyira gőzölög, hogy alig látni valamit. Van egy baromira sugárzó láda meg beton kupac, több sugárzó folt, rengeteg trambulin anomália, az ismerős csövek, a daru maradéka, oszt slussz.
Ja: a veteránt a bunkerajtóban él elhajtottam a vérbe, hogy ez nem a sereg, hagyjon békén. Ha elkezdesz udvariaskodni vele, akkor szövegel a 300 rubeles belépti díjról, így nem és simán vissza lehet menni Szidhez. bármikor, csak a kavicsát nem találom. A tesók egyike nekem felrobbant, a gyógyítás is meg volt. Eddig tetszik. Ennyi szöveget több ember kell, hogy fordítson, de ahogy nézem az angol teljesen jó, lehet abból elindulni nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
shield