- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android szakmai topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery D.
senior tag
válasz
Sensut #12477 üzenetére
Még nem jártál sok pályán szerintem. A Lőtéren, Techniques-on, Végállomáson, meg sorolhatnám.
Kelet-Pripyat-ra Akim küldetése után tudsz menni, akinek össze kell gyűjteni a cuccokat. A Mocsárban kell találkozni Shadowman-nal, azt hiszem így hívják. Ő adja a küldetést, hogy szerezd meg az Árnyékkockát.
Egyébként a végigjátszás valóban félbeszakad a Generátorok előtt azt hiszem. Az már nincs benne.Grimwald Youtube videójának végigjátszása valamivel tovább nyúlik, de az is megszakad. Múltkor eszembe jutott, hogy Yantar-ban kapsz meg egy fő információt, ami a Halott Városba vezet sok-sok pályán át. Azt most nem lövöm le, hogy kitől. Mellesleg a Generátoroktól elvileg már nem vagy messze. Warlab-ban (Hadi Laboratórium) nem tudom, beszéltél-e a Proffal és hogy Viktor Hologramot elkísérted oda a Felderítetlen Földről. Ha nem, ez még szép küzdelem lesz.Te most jársz a Régi Falunál, vagy Elveszett Falu, nem tudom én hogy fordítottam, mert két megnevezése is van az angol verzióban, Lost Village, meg Old Village. Olykor az elsőt, olykor a másodikat használja. Egyszóval, még van hátra.
Good Hunting Stalker!
Update. A Level0 után jön majd a Collector (Level1), majd a Desolation (Level2)...
Ezzel elmondtam mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest