- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Sensut
üzenetére
Korábban írtam, hogy valami baj van a Secret Trails 2 + AA 2 grafikájával, mert teljes dinamikus beállítással, fullon, olyan az egész, mintha egy műanyag világban sétálnánk. Nos, rájöttem, hogy az Autumn Aurora 2 miatt volt az. Most újrakezdtem a modot, de ezúttal a Photorealistic Zone-t tartalmazó verziót, ami tökéletes grafikát hoz, és nyoma sincs a műanyagos hatásnak. Ez a verzió még tartalmazza a Horusmodot is, ami sokat enyhít az eredeti ST2 durva korlátain és szinte már élvezhető ez a mod is.
-
rétisün
veterán
válasz
Sensut
üzenetére
amikor a múltkor megpróbáltam az AA verziót, már nem is tűnt olyan sivárnak, mint amikor még nem akart menni a 'sima' secret trials, és amiatt feltettem az AA-t, az stabilabb-e.
még a mentést is betöltötte, csak az artik tulajdonságai mások, mint a secret trials-ban (vagy csak már nem emlékszem, miket "javítgattam fel" egy kicsit) így aztán a betöltés után kaptam is egy heveny sugárfertőzést

ha lesz esetleg kedvem valamikor összehasonlítgatni, javítgatni az artik tulajdonságait, hogy a már összegyűjtött és használt artikat továbbra is használni tudjam, ne kelljen megint újakat keresgélni, amik jó tulajdonságúak, nem kizárt hogy még játszok az AA verzióval is....ahogy PeL is írta, azért annak is megvan a hangulata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield