- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobilhasználat külföldön
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Aarpok #10187 üzenetére
Délelőtt nézelődtem a hálón, természetesen Stalker ügyben. Most meg nem tudom mondani melyik modnál olvastam, a nyerő konfig i3-as proci és 8GB memória.
Én a Legendary-t most fejeztem be, visszafele pripyatban rengeteg fehér és fekete törpe volt. Az volt a szerencsém, hogy még voltak rajtam kívül többen így lenyomtuk őket. Bezzeg a katonai raktáraktól nem tudtam vissza menni Bárba, mert egy Irányító és zombik már a farmnál feltartottak, de ez semmi nem volt a bári átjáróhoz közeledve. Ott törépék, kimérák, rágcsák és a többi, nem lehetett volna megszámolni annyian voltak, az volt a szerencsém hogy Bárból jött át egy hallhatatlan szolgálatos és azzal voltak elfoglalva és meg gránátvetővel és gránátokkal messziről lepucoltam őket. Ez hihetetlen volt.
Milyen az Autumn Aurora 2, érdemes neki állni?
Végül is még van mivel foglalkoznom, a Legendarynál most került elő angol szöveg a dinamikus üzenetnél, ráadásul nem is keveset találtam, ami eddig nem is jelentkezett a játékban. Még az OL 2010-et is végig kell vinnem, hogy a fordítást leellenőrizzem.
rétisün megy a Legendary? Nekem 3 féle van belőle. Hely hiány miatt kellene szanálnom, de nem tudom melyik maradjon.
Így vagyok a Stalkersouppal is, kitudja melyiket tartsam meg abból is a 3 közül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest