- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Netfone
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Fel akartam rakni a Repair Mod 2.5öt. Felraktam. Törölte minden mentésemet (ez nem volt leírva az ismertetőjében
). Mivel összesen néhány fájlt módosítottam (gamedata mappa, ami alapból nem is létezett), és az fsgame.ltx-et. Előbbit töröltem, viszont utóbbival felülírtam sajnos a mentéseimet. Ha jól gondolom, csak valami igaz/hamis parancsot rontottam el, tehát vissza lehet valahogyan hozni azokat a mentéseket.
Ha így van: valaki el tudná küldeni az eredeti fsgame.ltx-et, vagy tud helyet, ahonnan le tudnám szedni?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Formula-1
- Autós topik
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Eladó M1 MacBook Pro 13"-14"-16" Keresek
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Eladó M1 MacBook Air Retina 13" Keresek
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest