Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
speki1982 #16001 üzenetére
Elcseszett egy helyzet, mert az Éhezőt nem adja feladatba, csak Scart és Fangot. Ha ennyire fontos vele találkozni, mia a f*szért nem adja feladatba, ezt nem értem. Hab a tortán, hogy a feladat rendszere is szar ennek a modnak. Na de sebaj, tiszta kiváncsiságból visszatöltöttem ezt a részt és ott van az ürge. Szerencsére rengeteg manuális mentést hagytam (kereken 100-at), így egyenesen az alagsorba tudtam visszatölteni ezen a ponton és most már be is jutottam a rejtekhelyre. Amúgy előzőleg is beszéltem Ghosttal, nem az volt a baj, hanem az, hogy nem emelte ki feladatként az Éhezőt a Mocsárban és egy nap múlva már nem emlékeztem arra, hogy meg kellene keresnem őt is.
Ezt azoknak hagyom hátra itt egyszer s mindenkorra, akik még próbálkoznak ezzel a moddal, mert már ketten is átsiklottunk ezen a részem és úgy néz ki, hogy fontos a jó befejezéshez:
- a játék elején Kordonon találkozol egy fekete exós Éhező nevezetű alakkal és adsz neki kenyeret (ez a kép már a Mocsárban készült róla):
- később, a Raktárak után az agropromi alagsorba kell menned, hogy beszélj Ghosttal.
Itt feladatba kapod, hogy keresd meg Fangot és Scart a mocsári leégett farmon, de azt már sajnos nem, hogy keresd meg az Éhezőt is a közelben itt:
Most már nem hiszem, hogy újra fogom játszani emiatt az egész játékot, mert ez még a játék elején van, de ezt a részt végig tolom lassuk miről maradtam le.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Autós topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- TUF A17 FA707RM 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- FM1 FÉLKONFIG, Gigabyte GA-A75M-DS2, AMD A4-3420, 4GB DDR3 Memória
- T14s Gen3 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest