- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
cheatergs
üzenetére
A leszakadt vasúti hídnál amikor kijöttem, bizony valamitől elhunytak a derék őrök, és rengeteg cuccuk volt, alig győztem elhordani a teherautóhoz.
Simán átlehet menni közvetlenül a híd alatt is, amikor lőnek, csak meglepetésszerűen kell megjelenni és gyorsan kell futni, lentről tüzelnek rád, amikor észrevesznek. Persze a legegyszerűbb kicsit távolabb átkelni a vagonoknál.
A többit nem tudom, mert nem jöttem vissza a Szeméttelepről (csak kölcsöngépen játszottam pár héttel ezelőtt), és Rosztovba sem tudtam átmenni, mert folytonosan kidobált a játék.
Egyébként lövöldözés helyett sokkal egyszerűbb elszelelni, ahol csak lehetséges.
Némi tűzharcot követően Agropromnál a megszerzett irattokkal így rohantam vissza a föld alá. Az akció előtt a távolból kilőttem a hangszórót és az egyik őrtornyost, habár ezzel elszabadítottam a poklot, mert kívül elkezdtek vadászni rám.
Új hozzászólás Aktív témák

- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Némi tűzharcot követően Agropromnál a megszerzett irattokkal így rohantam vissza a föld alá. Az akció előtt a távolból kilőttem a hangszórót és az egyik őrtornyost, habár ezzel elszabadítottam a poklot, mert kívül elkezdtek vadászni rám.