- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
Az, hogy a konfigod mit bír irreleváns ennél a játéknál. Erről írtam korábban, szörnyen van optimalizálva. Full max kakaón nekem is stabilan és gond nélkül meg kéne legyen a 60+fps, de sajnos mégsem.
SSD/HDD szerintem mindegy, nekem is az utóbbiról fut. Lassú a betöltés, az tény.
Próbáld meg a korábbi irományom alapján állítgatni, hátha jó lesz. Dhampir linkelte is neked.
#8627: Úgy tudom, hogy az 1.4007 -es verzió után az eredeti fejlesztő csapat befejezte a játék fejlesztését, a későbbi verziók már mások csinálták/csinálják.
#8630: Igen, állítólag nem preferálja például a különböző módokat sem, ezért én full tisztán telepítettem a játékot, nem kísérleteztem vele.
#8632: Lehet ezek kavarnak be a magyarítás miatt, próbáld meg tisztán telepíteni a játékot, hátha.
A Game hiba nekem új. Nálam például a Mods menüpont nem működik, ha rákattanok kidob a launcher-ből.
#8633: Erről beszéltem korábban, a bárnál ha beszélgetsz az emberekkel sajnos kidobál. Kivételek ez alól azok a karakterek akik nélkülözhetetlenek a sztorihoz, plusz Vadász és Arnie.
#8635: Próbálj meg egy mod mentes tiszta telepítést futtatni. Bár a driver hiba nekem új. Nálam ilyen nem volt, pedig mindig frissítem. Illetve még az nem tudom mennyire fontos, de a telepítés során az egyéb programok amiket mellé akar felhúzni, én emlékeim szerint mindet engedtem neki. Ki is voltam borulva, hogy mi ez a sok sz*r amit fel akar velem rakatni.
Majd írj, hogy mit sikerült ha még próbálkozol vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5520 Laptop
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Acer Aspire 3 AMD A4 / 8GB RAM / 240GB HDD Megbízható, olcsó laptop
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest