- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Fotók, videók mobillal
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
sagajr78 #3422 üzenetére
+ PeL
Ertem.Nos csak azert kerdeztem ra, mert gondoltam lehet en elkerultem oket.Amugy kivancsi vagyok, hogy mi a menkot arulnak majd, mert gyakorlatilag nincs semmi extra fegyver a jatekban...Az AK fegyverek helyett rakaptam az 5,56-osokra, a TR301-re azert mert tarat fejlesztettem rajta es tuzgyorsasagot, kozelre remek, valamint a Viper 5 is.Ha tovolra akartam loni, akkor ott volt a G36, igaz annak fejlesztese soran a pontossagot es kezelhetoseget fejlesztettem, igy kimaradt a jobb tavcso, de kozepes tavra elment.Soretesbol maradt az eleve elit SPAS, pisztolynak meg egy Walther 99, tuzgyorsasagra fejlesztve.Meg egy rovidebb csovu mesterlovesz, de azzal rikan lovok...
Minden fegyvert ami elerheto volt szamomra felfejlesztettem, de ezek tuntek a leghasznalhatobbnak...Kepzodmenyek : az osszeallito taska listajaban meg lenne hely par egyedi kepzodmenynek...
En pl eddig nem talaltam Mica nevu kepzodmenyt, es azt a fura nevut, amirol mar volt szo egyszer a forumban...Wolf kulcsa : tenyleg azzal mi van, vagy mit kell tenni, az elejen nalam volt a kulcs, es azt hiszem veletlenul valami helytelen valaszt adtam Wolfnak, utanna meg mar nem kell neki a kulcs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged