- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakto
őstag
Sziasztok!
Van egy kis gondom.
Win 7 alat elsö inditáskor ezt irja ki
"Hiányos jogkör:Aprogram elsö futtatásakor rendszergazda jogkorrel kell rendelkezned"Valaki??
-
sakto
őstag
Hát én befejeztem.
Az eleje nagyon tetszett de a végefele pfff...
Csak löjj le mindenkit,és ahogy beértem Csernobilba..estem keltem mert ugye a páncélom az már elég avétos volt ,mintha nem is lett volna .
Fel is adtam Csernobilba érkezésemkor,kár érteMindegy talán a következöt nem rontják el igy..
-
sakto
őstag
Hali
Jantarban járok és beszélnem kéne szaharovval de az ajto nem nyilik ki
Amásik van nálam ez a müszer aminek kellene jeleznie a relikvákat meg a sugárzást na ez nem jelez semmit.Még 1 db relikviát se találtam -
sakto
őstag
HELP !!
Elakadtam,azt irja a pda hogy a sötétvölbe beszéljek a helyörség parancsnokával.
De ahogy bemegyek agyonlönek hiába teszem el a fegyvert -
sakto
őstag
hali! ciki nem ciki de már az elsö feladatnál elakadtam"segits a helyörségnek,vlaszolj a segélyhivásra" jo jo..de hogy nem történik semmi a kijelölt helyen..a toronynál..
-
sakto
őstag
hali nálam van egy pár beállitás amit nem tudok használni (grafikai) nem engedi bekapcsolni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest