- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Az ingoványt érdemes úgy csinálni, hogy ha találsz egy mozgó csapatot, megnézed hová mennek és követed őket. Ráviszed az egeret, akkor kiírja, hogy cél: xy. Na akkor menj velük.
Egyébként a stalker nem egy rövid játék. Érdemes hosszú órákat elszöszmötölni 1-2 mellékküldetéssel, meg ereklye, pendrive keresgéléssel, mert akkor sok jó cuccot lehet összeszedni.
-
Vladi
nagyúr
Szia!
Én még olvasom.

Ha átérsz az építkezésen, akkor már nincs visszaút. Onnan már csak arra a cuccra támaszkodhatsz, amit magaddal vittél. Egy kevés lőszert lehet szerezni út közben, meg elvileg lesz egy gyalog szerelő is, de azért az a cs páncélzat az vékony. Nekem egy full extrás bulat szarrá ment mire elértem a játék végét.
A vihető súlyt növeld meg, vagy 150-re és akkor jobban bírja az iramot. Meg ihatsz energiaitalt is.
Mellékküldiket meg érdemes csinálni, mert akkor lesz sok cuccod. Klánba beállni nem muszáj, de érdemes, mert akkor jobb cuccokat adnak olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák

- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő