- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
válasz
Matyó83 #2048 üzenetére
Itt most nem egészen nyilvánvaló hol vagy? Már eljutottál az erdészhez? Vagy csak elkísérted a csapatot egy táborhelyre. (Ott azokat szépen legyalázzák a snorkok.)
Onnan a téranomália nincs messze abba csak egy gyors sprint és beugrás. Az elektromos anomáliák kijelölik jószerivel merre kell menni az anomáliához. Ha nem lövöldözöl egyébként a mutánsokra és elkerülöd őket nem támadnak. Én éjjel voltam ott.#2046 remington2: én kiszedtem mindkettőt épp az aranyhal volt az egyik és azt volt könnyű megszerezni. A tűzgolyó kolbászolt a lyuk peremén (mert igazából mozognak a nyüvesek) azzal szenvedtem. Mindíg van egy adott irány ahonnan megközelíthető a cucc azt kell megtalálni.
-
-
Chrom
tag
válasz
Matyó83 #1848 üzenetére
Ne haragudj a név elírásért nem direkt volt... Elnézést. De ahogy látom, Te már direkt írtad el... pff
A másik meg az, hogy a "warez" az pont az amit Te írogatsz... majd ezzel is jólenne ha tisztába lennél! Mivel ha nem eredeti a játékod akkor az WAREZ... ráadásul hameg töréseket használsz hozzá az meg pláne!
A 3. dolog, ha valami OFF azt értelem szerűen OFF kategóriába kéne írni, mert nem a topikhoz kapcsolódik. Vírusírtó, törés, warez nem a fórum topik része. Mielőtt ide regisztrálsz ezért ilyesmivel nem árt tisztába lenni!
más...
GrooveHero
Az az "Igyi kamunye" az nem is ebben a részbe volt. Hanem a SoC-ban. De az annyira para az a hang, hogy én azóta ha meghallom rendesen bele borzongok... és kb fél órán keresztül kell hallgatni mire beérsz a kívánság teljesítőhöz, vagy a titkos ajtón...
A helyedben megnézném ezeket a mappákat: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\gamedata\sounds\
-
BreakBeat
csendes tag
válasz
Matyó83 #1819 üzenetére
Nekem is ezt a hibaüzenetet dobta ki mindig, amikor el akartam inditani a játékot.
(Unhandled exeption in the Host Libary)Próbálgattam a bin mappa tartalmát módositani (olyan torrentos félére
), próbáltam patchelni, de nem segitett semmi sem!
De végül rájöttem, hogy az a fránya Kaspersky Internet Security áll a hibaüzenetek mögött...
Tehát ha te is azt használod, akkor töröld le (ne csak a védelmet kapcsold ki, az nem segit)
Remélem tudtam segiteni! -
janos666
nagyúr
válasz
Matyó83 #1802 üzenetére
Nekem ment Vista x64 alatt crackelve. Bár csak az 1.54-es patch+crack, az 1.55-ös verzió nekem se működött. Patch nélkül meg se próbáltam elindítani.
Amúgy crack problémákra a DVD-emulálás a megoldás. Keress miniképfilet (bár én azt nem találtam, azért crackeltem), ha nincs töltsd le a CloneDVD verziót, és mountold a legfrissebb Daemon-tools-al, akkor nem kell crack...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest