Új hozzászólás Aktív témák
-
Musicking
aktív tag
A Clear Sky esetén egyedül ezzel a hibával találkoztam a steames és gog-os verziók esetén, de ez is csak dx10et használva dx11es vga-k esetén jön elő. Alternatív megoldás ha dx9-be van futtatva akkor nincsenek gondok az említett update megléte mellett sem. Egy próbát megér a dx9-re való váltás legalább akkor biztosra veheted hogy máshol kell keresni a crash-ek forrását.
-
Musicking
aktív tag
válasz
Dhampir #5967 üzenetére
Az intenzívebb frakcióháború már a Mystery 2.0-ban is megvan csak ott keményebb tűzharcokkal és lightos misery beütéssel is meg van fejelve, aki meg a kihívás keresi akkor OGSM 1.8+Mystery 2.0.
A magyar felirat úgyis tesztelhető egy moddal hogy legkaparod a mega-ról a db formatos verziót amit csak a patches mappába kell dobni, így ha gáz van kiveszed onnan és lehet folytani a crashelt játékot.
-
Musicking
aktív tag
OGSM 1.8 + Mystery 2.0
torrent magnetlink:
magnet:?xt=urn:btih:E427BF6D1E719C218D448032546BDE90BF470920&dn=OGSM%201.8%20%2bMystery%202.0.rar&tr=udp%3a%2f%2ftracker.openbittorrent.com%3a80%2fannounce&tr=udp%3a%2f%2ftracker.publicbt.com%3a80%2fannounce&tr=udp%3a%2f%2ftracker.ccc.de%3a80%2fannounce
New Englis patch for OGSM 1.8 + Mystery 2.0
A magyar feliratot nem szereti (hiányos tárgyleírások), angolul viszont korrekten működött igaz eddig csak a mocsárban operáltam. -
Musicking
aktív tag
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky €2.29 a GOG.com-on
-
Musicking
aktív tag
-
Musicking
aktív tag
válasz
kislaki92 #5376 üzenetére
Nem kötelező semmit se kipróbálni, de azért az se véletlen hogy sosem panaszkodtam még a stalker modokra, hogy vacakul fut vagy lagol mint állat
Szedd le a mistery 2.0-t abban kevesebb a grafikai módosítás így kevesebb fájlt tartalmaz tehát kevésbé fogja terhelni a rendszert. -
Musicking
aktív tag
válasz
kislaki92 #5374 üzenetére
Hiába van erős VGA ha az lekapcsolt energiatakarékos módba, mert a proci nem szolgáltat neki elég adatot. A VGA kihasználtságát az msi afterburner-el tudod realtime monitorozni ha 60%alatt van akkor ne csodálkozz a drasztikus fps csökkenésen.
A Process Lasso progival tudsz a legkönnyebben cpu affinitást, memória- és i/o prioritást adni.
Ha az alapjáték normálisan fut és csak a modoknál lassul be akkor megpróbálhatod a modok fájljait becsomagolni az xrCompress progival, a csomagolt formátummal úgyis hatékonyabban dolgozik az x-ray engine. Nem véleltnül vannak ebben a formátumban a stalker játékok fájljai. A progit meg leírást megtalálod a tárhelyemen. -
Musicking
aktív tag
válasz
Lomha 8V #5351 üzenetére
Két verzió létezik belőle az egyik david.me tárhelyén, a másikat már nem tudom honan kapartam pár hónapja, de feltoltam a tárhelyemre. A david.me-é stabilabban futott, a másikban inztenzívebb harcok vannak viszont betöltél hajlamos beadni az unalmast.
Ebben a modokban nem sokat kóboroltam , ami külön tetszett hogy átvették az enot-ból az gyógyítás-evés-kapott találat nehezítéseket.
Konkrétan nem tudom mi a helyzet a moddb-n, hogy tárhely vacakolás vagy veszni hagytak egy egész jónak igérkező modot, ami ha sokat nem is ad hozzá, de egész jól 'szinesíti' az alapjátékot.
Időközben kipróbáltam a CS Mystery 2-t na az azért egy csöppet nehezíti a játékot -
Musicking
aktív tag
Clear Sky 2014
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest