Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Etele1

csendes tag

válasz ubi91 #1965 üzenetére

Bocs...

A kérdésedre válaszoltam, ugyanakkor most vettem csak észre,h írtad a SPOILER tagot.

Elnézést kérek, vak voltam...

• Etele1

csendes tag

válasz ubi91 #1965 üzenetére

Na ember ügyes vagy!

Tudod annélkül is feltehetted volna ezt a kérdést,h leírod a konkrét befejezést, ráadásul minden SPOILER következik hozzáfűzés nélkül...

Én is végigjátszottam, tudom mi a kérdésed ugyanakkor most annak (esetleg) lelőtted a poént, aki csak azért ír ide, mert elakadt valahol, ugyanis még nem nem vitte végig...

Segítek,h kell ezt, jó ?!

SPOILER!

Vagy nem játszottál a játék első részével vagy már ott se figyeltél oda a történésekre vagy egyszerűen elfelejtetted,h a SoC hogyan is kezdődött...
    Tudod, zötykölődő teherautó, villámcsapás, felborulás, az alélt tested a földre zuhan, karodon S.T.A.L.K.E.R tetoválás. Te voltál STRELOK és miután magadhoz térsz a Kordonban, nem emlékszel semmire ott kezded a játékot.
    Ez a 2. rész tulképp az első rész előtt játszódik és a célja,h Heg a Zsoldos megállítsa Strelok-ot és azzal ér véget,h a legutolsó anomália kitöréskor mindenki aki az erőmű területén volt, meghal v. elveszti az emlékezetét, mert ezt csinálja velük a Zóna. Ezért látod ott a sok mozdulatlan testet és ezért közelít (az első rész beli önmagadra) rád a "kamera" meg a karodra a tetkóval.
    Magyarul az egész Tiszta Ég-ben azt a palit üldözöd, próbálod megölni, aki az első részben te voltál... stimt?
    Legközelebb meg spoilerezz, mielőtt beírod másoknak egy játék végét...

Új hozzászólás Aktív témák