- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeoos
tag
válasz
TazLeacher #2341 üzenetére
Egyáltalán tudod még, hogy mit és mire reagálsz, vagy az indulat teljesen elvette az "eszed" ?
Nem szoktam személyeskedni és ha egy-egy konkrét felhasználónak tett válaszom a megszólítás miatt még is annak tűnik, úgy kéretik megbocsájtani hiszen nem a rosszándék vezérelt.
Amúgy ha már itt tartunk: értelmezhetetlen a "föcsögésed" ... sehol semmi utalást nem találok visszaolvasva, hogy valaki is megintett volna az általad említett témában.
Most viszont már konkrétan megkérnélek, hogy idegbajodat ne rajtam próbáld meg levezetni, inkább menj le havatlapátolni.
Nyelvezetemben emberi próbáltam és fogok is maradni, a véleményed csak annyiban érdekel, hogy reagálni fogok rá minden alkalommal, egyebekben egetverő, indulatos és semmitmondó szövegelésnek tartom. Ez van. -
zeoos
tag
válasz
TazLeacher #2339 üzenetére
Próbálsz veszekedést szítani, de velem rossz lóra tettél. Nem tekintelek vitapartnernek, hiszen csak valamilyen belső indíttatásból fakadó szófosásod van, de tartalmilag nem sokat árulsz el valós értékeidből. "LOGOUT blog" írásdaidból már felmértem személyiségedet, ami inkább patológiai eset és mint ilyen kezelendő.
Ha javasolhatom, mosd meg egy kis hideg vízzel a túlfűtött buksidat, olvasd össze a témábavágó pro és kontra megnyilatkozásokat ... talán még neked is világossá fog vállni, hogy kb. annyi eszed lehet, hogy max. nem sündisznóval törlöd ki a fenekedet.Kicsit fárasztanak az ilyen tipusú, megnemértett és valószínüleg sikertelen emberkék, de hát (sajnos) ettől színes a világ.
Bízva abban, hogy végre befejezed a folyamatos reagálásra serkentő idétlenségeidet ... végre visszatérhet a topic a ClearSky játék boncolgatásához ... búcsúzom.
-
zeoos
tag
válasz
TazLeacher #2335 üzenetére
Olvasni tudni kell!!! ... felfogni, az pedig egy másik dolog.
Mint a megjelenésből láthatod (tudod: szürke betűk) amit írtam off topic volt.
Ha fel is fogtad volna a benne foglaltakat, akkor észrevehetted volna, hogy nem szándékoztam vitatkozni, a benne foglaltak a véleményemet tükrözik és mint ilyen nem hiszem, hogy akárki is megtudná azt változtatni. Ráadásul arra a két apró dologra is próbáltam rávilágítani, hogy egy-egy konkrét hozzászólásra való reagálás nem jogosít fel senkit a kibicelésre, a megszólításom pedig választ fog szülni, mert ilyen a neveltetésem.Én senkinek a hozzászólását nem szoktam minősíteni, hiszen tiszteletben tartom mások véleményét (max nem érdekel) ... de odáig még sosem jutottam, hogy kvázi baromnak, illetve hülyének minősítsek egy ismeretlen akárkit.
Tudod mit? Igazad van mindenben = Isten vagy! Ennyi. Törődj bele.
Ha választ fogok kapni, reagálok rá ... javaslatom visszanyúlik óvodás korunkra (biztos mindenki volt dedós valamikor): "okos enged....."
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest