Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F7 – bajnokesélyes
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
nem tudom, én AA-t nem használtam de estére meglesem, am nekem a SoCnál is működött Vista alatt az AA holott elviekben a motor nem is támogatta, xp alatt meg nem. Viszont egytalán nem érdemes használni, mert 4x is kb 80%-al visszaesik az fps már.
próbátam képet csinálni a dinamic wet surfacesről, de érkekes módon a képen nem jelentek meg a vízcseppek. Videón látszik este felteszem a csőre. De am nem egy nagy etwa, pár random animált textúra, semmi valós fizika nincs mögötte szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Eladó MEE audio T1 CMA Bluetooth fejhallgató rendszer, gyakorlatilag új!
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi