Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Erre szoktam javallani a CPU Control-t, azzal 80+40% köré lehet tornászni a CPU-kihasználtságot. Nekem így, és 10% OC-kal játszhatóan fut a játék fullon (- az a 2, de hát tőlem aztán kérdezheted, mikor lesz aktiválható
). Ja, és a procimat csak 3.3GHz-ig hagyom pörögni az EPU-val, ez is több, mint ami 1680-ban egy 3870-nek kell, és sztem fullos grafikával a 4870-nek sem kell több nagy felbontásban. Amúgy arra kíváncsi vagyok, hogy ha már a progi nem csinálja meg, driverből rá lehet-e kényszeríteni az élelmosást. Ha jut időm rá, majd megnézem. -
Superman
nagyúr
Én még 7300-ért vettem, biztosan gyengült a forint.

Más: mi, akiknek steames verziója van bizonyos értelemben megszívtuk, mert az időgyorsítás mod nem működik. A gamedata/sripts mappába kéne bemásolni, csakhogy a steam-es verzió szerkezete szerint nincs ilyen, valószínűleg bele van kódolva valamelyik fájlba. A magyarítás nem érdekel, mivel értem az angolt is, de az sem működne valszeg...
Új hozzászólás Aktív témák

- Byski Áramláskijelző.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Ja, és a procimat csak 3.3GHz-ig hagyom pörögni az EPU-val, ez is több, mint ami 1680-ban egy 3870-nek kell, és sztem fullos grafikával a 4870-nek sem kell több nagy felbontásban. Amúgy arra kíváncsi vagyok, hogy ha már a progi nem csinálja meg, driverből rá lehet-e kényszeríteni az élelmosást. Ha jut időm rá, majd megnézem.