Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmiki20
senior tag
válasz
muxi-muxi
üzenetére
Nekem az általad írt résznél minden rendben volt. a pszi sugárzás elvileg a legalacsonyabb, mikor bemész a gyártelep udvarára (különben 1sec alatt meghalnál). A katonák rendesen jöttek utánam, előreküldtek, h tisztítsam meg az utat, de ők is irtották a zombikat. Aztán a gyár udvarán haditanács, majd harcállások elfoglalása, végül pedig a terület elhagyása (a katonák maradtak és így volt is egy bug, a térképen még mindig jelzi, hogy foglaljam el a harcállásom, amikor már rég megcsináltam az adott küldetést). Egyébként a zombikat nem nehéz kilőni - Vintar 1skulo/zombi, csak fejre kell célozni
-
Új hozzászólás Aktív témák

- Androidos tablet topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gyúrósok ide!
- Borderlands 4
- Renault, Dacia topik
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
-
nyilván elveszett minden mentett állás. újrakezdtem... kár volt... bugok kifagyások... reinstall.. kár érte.