- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple Watch
- iPhone topik
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
Dhampir #5045 üzenetére
Nem olyan nagy dolog egyébként, idővel rááll az ember észlelése és reflexe. Nameg nem Stalker az, hogy ballisztika legyen benne. Természetesen voltak sokkal jobbak is nálam, nekem ez csak szórakozás volt. A kedvencem mindig az ha az ész nélkül rush-olókat leszedhetem valami lehetetlen zugból és figyelem a chat-ben a "fuckig camper"-ezést. Utána jönnek a helyemre leszedni és akkor én már egy másik "aberrált" helyről szedtem ki őket és kaptam az áldást a chat-ben
Utóbbi időben főleg a True Combat Elite volt a kedvencem, szerintem job mint a CS. Különben a netkapcsolaton és a megfelelően belőtt "rate" beállításokon is rengeteg múlik. Jó kábelnettel már eleve előnyben van az ember egy ADSL-essel szemben.
A Stalker világában amolyan Vintar Sniper karakterű játékos vagyok. Mindig is jobban szerettem mint a lassú dögöket és imádom ahogy érezni lehet a röppályát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő