Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Dhampir #4954 üzenetére

Na igen ez volt a bug, hogy akárhova álltam nem tudtam lekapni a kibaszott mesterlövészeket közben elfogyott minden muníció.
    SGM-ben is volt új szörny, a Metro féle könyvtárosokat hozták át. De azok az izlomok is kurva jók a Pripyatba.

Amúgy kiirtottam a fosztogató bázist és feltankoltam. Nem tudtam bemenni, mire rájöttem hogy bent még él egy amit lelőttem és akkor kinyílt. Bent volt két új relikvia, a súlycipelőset eladom a fenébe, a pszi csökkentőst megtartom az irányítók ellen. Meg találtam egy másikat egy anomáliában, szóval most 4 van. Az meg vegyi izé ellen van, az se fog kelleni, de amíg gyűjtögetem őket addig meg pont igen.
    Közben volt egy szabadság, szolgálat összetűzés megvártam amíg elfogynak és a szabadság győzött. Csak odamentem és feltankoltam, de ez egy vicc hogy előttem a hulla és hopp eltűnik. Meg volt egy snork támadás, azok elmentek a faszba szerencsére, én meg összeszedtem a cuccot a halott stalkerektől. Szóval zajlik az élet, szedem magam össze. Csak ez még ölég kevés.

Mesterlövész puska honnantól van?

Új hozzászólás Aktív témák