- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dhampir #4954 üzenetére
Na igen ez volt a bug, hogy akárhova álltam nem tudtam lekapni a kibaszott mesterlövészeket közben elfogyott minden muníció.
SGM-ben is volt új szörny, a Metro féle könyvtárosokat hozták át. De azok az izlomok is kurva jók a Pripyatba.Amúgy kiirtottam a fosztogató bázist és feltankoltam. Nem tudtam bemenni, mire rájöttem hogy bent még él egy amit lelőttem és akkor kinyílt. Bent volt két új relikvia, a súlycipelőset eladom a fenébe, a pszi csökkentőst megtartom az irányítók ellen. Meg találtam egy másikat egy anomáliában, szóval most 4 van. Az meg vegyi izé ellen van, az se fog kelleni, de amíg gyűjtögetem őket addig meg pont igen.
Közben volt egy szabadság, szolgálat összetűzés megvártam amíg elfogynak és a szabadság győzött. Csak odamentem és feltankoltam, de ez egy vicc hogy előttem a hulla és hopp eltűnik. Meg volt egy snork támadás, azok elmentek a faszba szerencsére, én meg összeszedtem a cuccot a halott stalkerektől. Szóval zajlik az élet, szedem magam össze. Csak ez még ölég kevés.Mesterlövész puska honnantól van?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest