- Az Ulefone gyárában jártunk
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Oppo: kompakt lesz, vékony nem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dhampir #4925 üzenetére
Én csak azért csatlakozom, mert szimpatikusak. Azért nem engedett eddig, mert előbb le kell menni a járatokba, ha előtte tudnék csatlakozni akkor nem tudnék beszélni a szolgálattal ugye.
De most kételkedem benne, hogy ezzel kéne szenvedni. Van az a 6 kocka a PDAban hogy miket sikerült elérnie a csapatnak. Első kettő megvolt. A harmadikon láttam hogy bajos, mert állandóan újratermelődnek az ellenek és két helyet egyszerre nem tudok védeni, ha pedig én nem vagyok ott akkor úgy is elesnek. Ezért elmentem egyenesen a táborba és kiirtottam mindenkit kurva nagy szenvedéssel. Most tök üres, de nem írja, hogy mienk lenne. Sőt közben mivel nem védtem az előzőket a második kocka is elveszett újra. Ha most visszamegyek hogy azt megcsináljam, újra ellepik a tábort a szolgálatosok és tök feleslegesen szenvedtem igaz? Mert ez így faszság akkor. Vagy ez már üres marad? Mert ezt így lehetetlen akkor megcsinálni, két helyet egyszerre, nemhogy mindet.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB 8GB Dual Awesome Lilac, Garanciával, Üzletből
- HP 230 vezeték nélküli fekete billentyűzet
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő