- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- 10 VI 16
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Ez is egy hozzáállás, de nem az enyém.
Viszont mindenképp tiszteletet érdemel.
Engem egy csöppet sem zavar, hogy kicsit magam felé billentem a mérleget.
Hónapok óta megvan a game, de csak most jutottam el odáig, hogy játszható.
Úgyhogy a telepítés után egyből azzal kezdtem,
0. Full saved game (ritkán nyúlok hozzájuk)
1. 07 paccs (szerintem tuti, eddig csak kétszer fagyott)
2. accuaryweight mod (tele volt a tököm a mászkálással, így sok mindent tudok cipelni)
3. amk sleeping bag mod (nem mindig engedi használni, de hasznos)
4. full uppgrade armor and weapons 1.0 (a pedrive-okat ráérek később megkeresni)
5. magyar felirat & szinkron vissza, mert a mod-ok szétgyakták az origit. Ez is jól mükszik, néha persze előfordul orosz duma a háttérben, de a feliratok rendben vannak, illetve a pda mapjában van 1-2 dolog amit angolul ír. Gondolom ezeket a 07-es paccs hozta ki.Aki akar megkövezhet érte, de majd ha ismerem a pályát, és min. egyszer végigvittem, talán majd nem lesz ezekre a huncutságokra szükségem.
Vagy felteszem az 1 tonnás weight mod-ot, és szólithattok dömpernek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
virkir
veterán
Én a mocsárból vissza vezetővel eljövök a géptelepig és csak onnan gyalogolok.
A vezető a faluban mocsok mert elvitt vagy 3-4 x 1800-ért aztán már csak 2800-ért akart, na annyiért meg már megyek gyalog az már majdnem 5 doboz 5.56x45mm AP ami meg fogy mint a fene a FT 200Mből.
Csalni nem is szabad elsőre,
bár én másodszorra is csak a trader ovehaul modot raktam fel, hogy ne keljen sokat menni ha venni akarok valamit.
Új hozzászólás Aktív témák

- Hobby rádiós topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Hisense LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- További aktív témák...
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

bár én másodszorra is csak a trader ovehaul modot raktam fel, hogy ne keljen sokat menni ha venni akarok valamit.