- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
ez_meg_emaz #2037 üzenetére
Igazábol azért lestem be ide megint hogy hátha vki válaszol erre.
A második hsz-t csak csodálkozásom kifejezésére irtam. Amugy azt csináltam énis amit írtál. A freedom kereskedötöl megvettem a legjobb artifact keresöt amint lehetett és minden anomália közelében megnéztem van e valami érdekes. Ha volt belementem és megszereztem. Még a Vörös erdő közepén lévő kis gödörbe is belemásztam. Na azzal sokáig szarakodtam. Mindig visszatöltöttem mert nem sikerült idöbe kimásznom onnan és 10-20 aidkitet meg nem ért meg nekem. De aztán sikerült 2 artit kihalászni onnan. Én is adtam el használt és hullűktol begyüjtött fegyokat is és csináltam mellékküldiket. De igy is alig volt zsém. Szerintem ti sokkal többet szorakoztatok vele vagy csak szerencsésebbek voltatok a hullák cuccaival illetve a relikviákkal. Ja és a relikviák felét amugy nem adtam el tegyük hozzá.
Voltak nagyon hasznosak. -6 sugárzás, +20kg, +4 élet mp-enként. Ezeket semmi pénzért nem adtam volna.
De vki pls a kérdésemre válaszolna!? (#2037) ez_meg_emaz
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Borderlands 4
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest