Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Az "agyfasz" sokkal találóbb, mint az agybaj. Szerintem te kispályás vagy a bugjaiddal, már bocs. Kicsivel előtted leírtam, hogy miként tagadta meg a játék a küldetés teljesítését. (Nemmeheccoda, mer olyan fehéret kapsz a pofádba hogyvisszafordít!!!) Az alant elterülő kis példabeszéd ehhez képest már tényleg fityfasz:
Naszóval, ott az a srác, aki megkért, hogy ugyan, legyek oly bátyja hogy kiszedem neki az anomáliából a régi detektorát. Ki is szedtem. Mikor visszaadom, kiírja, menjek a jutalomért. Ez eleve akkora faszság, ami a SoC-ban elő nem fordult. Milyen jutalomért, mikor ő adná azt, méghozzá automatikusan? Mondanom sem kell, nincs olyan lehetőség a párbeszédpanelen, amellyel utalhatnék "ugyammáfizesséki" alapon. Ilyen nagy ritkán történt a SoC-ban is, de elenyésző volt. Tán alap, de elárulom, a load game nevű csodafegyver sem segít.
A másik, eleddig leggonoszabb: ha jól emlékszem, a SoC-ban is volt hasonló, de nem ennyire durva. Szal ugye nem lehet quick loadolni ha meghaltál (hogy melyik fasszopó, köcsögszájú geciszagú programozó követte el ezt a hibát, nem tudom de mindegy). Én márpedig quick loadra nyomtam a halálom előtti 10-edmásodpercben. Vissza is töltött, ám jómagam puskás alteregója fölött a GAME OVER felirat fogadott, majd mikor mozdulni akartam, a játék szépen jobblétre szenderült. Úgyhogy most itt vagyok és írom a kis élményeimet. Az év citromdíjasa idáig...
És most a morfondír filozófiai alapokon: ugyan mi értelme ezzel a rakás húggyal játszani, ha azért szeretjük (szeretnénk) őt, mert lehet mellékküldetéseket csinálni, meg nem lineáris, meg változatos? A mai napon kizárólag a főszálban tudtam haladni, az összes mellékküldetések megoldására vonatkozó kísérletem kudarcot vallott. Mi a jó istennek üljek ott a monitor előtt? Passz, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hollow Knight és Silksong
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- További aktív témák...
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 1TB 27%-os áfás számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest