Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• remington2

senior tag

válasz Beowulf_78 #1164 üzenetére

Ez teljesen véletlenszerű. Nekem a történet Yantarba éréséig abszolút semmi gondom nem volt, vagy ha igen, eltörpült az utána jövőkkel szemben. Meghülyül, és onnantól nem tudod továbbnyomni. Pl. területváltás után 20 másodperccel "automatikus" fagyás. Ezeket - ha mázlid van - a mentések mentéseivel :DDD talán ki tudod kerülni úgy, hogy nem kell az egészet újrakezdeni, de később is belefuthatsz egy-egy hibába. És csak a teljes újrakezdés, vagy az sem segít.

Én (is) ezt tettem, mert Yantarban a küldi után nem engedett sehová, mindenfelé kifagyott, ahová menni akartam (garbage, agroprom, stb). Újrakezdtem, a probléma nem jelentkezett, de jött helyette más, majdnem ugyanott. Red forestben kezdett véletlenszerűen fagyókázni. Nincs 15 perc sem, és annyi.

Felvetették, hogy esetleg a khmm verzió miatt rakoncátlankodik (próbáltam mást is), de úgy tűnik, nem. Az alapjáték maga ilyen, nálam esetleg még a localization játszhat be, mert eredetileg orosszal nyomom, de van egy olyan sejtésem, hogy a gond nem ilyen egyszerű. Ahogy Lenin mondaná, patch, patch, patch.

Új hozzászólás Aktív témák