Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
Úgy tudom, nem banditák, a parancsnokuknak is szuper kis military hacukája van, vele kellene beszélni, és ő küldene el a bázisra. De működik a sziklás megoldás is, és 10-ből 9 alkalommal én is azt hittem, hogy banditák, neki is álltam írtani őket

Red Forestben kivédtem strelok csapdáját, és most egy stalker segít - elvileg - eljutnom az erdészhez, aki ismeri a limanszkba vezető utat. Viszont, az emberke kb. 50 méter után az erdőben haverokra akad, és onnantól nem mozdul. Az erdő hatalmas, merre van az erdész? Északon van valami kis épület, körülötte úttal, az lenne az?
(#1086) MasterDeeJay : igen, alapesetben úgy van, de én esélyt sem adtam nekik, bennem volt a kirablós drukk még
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)