Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Na, kijött az új ATI driver, ugyanúgy szarrá fagyott a program a shader-ek betöltésénél, szóval ez már a CS-os fiúk sara, az tuti.
XP-re feltettem a DX10-et, frankón beállítok mindent, természetesen restart, hurrá, DX10, erre mit látok? Élelmosás semmi (mind DX9-ben), álcahálók nincsenek (mint DX9-ben), ami után már a DX10 effektek működésében sem hiszek, azaz semmi haszna az XP-s DX10-nek!
Na, én töröltem a szarba az egész CS-t.
Esetleg még az 1.5.0.8-as patch-csel teszek egy próbát, de ennyi nyűglődést nem ér meg az egész, hiszen a patchre nyilván szükség van, DX9-ben meg hiányos a grafika (nV karikon érdekes mód nem), szóval élvezhetetlen a játék. Hű, de jó, hogy csak kölcsönbe kaptam (haverom röhög rajtam, hogy ő majd a végleges patch-csel játszik, én meg röhögök rajta, hogy úgysem lesz olyan), és nem b.sztam ki pénzt rá! (Csak egy újabb átverés lett volna.)
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na, én töröltem a szarba az egész CS-t.
Esetleg még az 1.5.0.8-as patch-csel teszek egy próbát, de ennyi nyűglődést nem ér meg az egész, hiszen a patchre nyilván szükség van, DX9-ben meg hiányos a grafika (nV karikon érdekes mód nem), szóval élvezhetetlen a játék. Hű, de jó, hogy csak kölcsönbe kaptam (haverom röhög rajtam, hogy ő majd a végleges patch-csel játszik, én meg röhögök rajta, hogy úgysem lesz olyan), és nem b.sztam ki pénzt rá! (Csak egy újabb átverés lett volna.)