Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

katt777 félisten Na, kijött az új ATI driver, ugyanúgy szarrá fagyott a program a shader-ek betöltésénél, szóval ez már a CS-os fiúk sara, az tuti. 
 XP-re feltettem a DX10-et, frankón beállítok mindent, természetesen restart, hurrá, DX10, erre mit látok? Élelmosás semmi (mind DX9-ben), álcahálók nincsenek (mint DX9-ben), ami után már a DX10 effektek működésében sem hiszek, azaz semmi haszna az XP-s DX10-nek! Na, én töröltem a szarba az egész CS-t. Na, én töröltem a szarba az egész CS-t. Esetleg még az 1.5.0.8-as patch-csel teszek egy próbát, de ennyi nyűglődést nem ér meg az egész, hiszen a patchre nyilván szükség van, DX9-ben meg hiányos a grafika (nV karikon érdekes mód nem), szóval élvezhetetlen a játék. Hű, de jó, hogy csak kölcsönbe kaptam (haverom röhög rajtam, hogy ő majd a végleges patch-csel játszik, én meg röhögök rajta, hogy úgysem lesz olyan), és nem b.sztam ki pénzt rá! (Csak egy újabb átverés lett volna.) Esetleg még az 1.5.0.8-as patch-csel teszek egy próbát, de ennyi nyűglődést nem ér meg az egész, hiszen a patchre nyilván szükség van, DX9-ben meg hiányos a grafika (nV karikon érdekes mód nem), szóval élvezhetetlen a játék. Hű, de jó, hogy csak kölcsönbe kaptam (haverom röhög rajtam, hogy ő majd a végleges patch-csel játszik, én meg röhögök rajta, hogy úgysem lesz olyan), és nem b.sztam ki pénzt rá! (Csak egy újabb átverés lett volna.)
Új hozzászólás Aktív témák

- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Na, én töröltem a szarba az egész CS-t.
 Na, én töröltem a szarba az egész CS-t.  Esetleg még az 1.5.0.8-as patch-csel teszek egy próbát, de ennyi nyűglődést nem ér meg az egész, hiszen a patchre nyilván szükség van, DX9-ben meg hiányos a grafika (nV karikon érdekes mód nem), szóval élvezhetetlen a játék. Hű, de jó, hogy csak kölcsönbe kaptam (haverom röhög rajtam, hogy ő majd a végleges patch-csel játszik, én meg röhögök rajta, hogy úgysem lesz olyan), és nem b.sztam ki pénzt rá! (Csak egy újabb átverés lett volna.)
 Esetleg még az 1.5.0.8-as patch-csel teszek egy próbát, de ennyi nyűglődést nem ér meg az egész, hiszen a patchre nyilván szükség van, DX9-ben meg hiányos a grafika (nV karikon érdekes mód nem), szóval élvezhetetlen a játék. Hű, de jó, hogy csak kölcsönbe kaptam (haverom röhög rajtam, hogy ő majd a végleges patch-csel játszik, én meg röhögök rajta, hogy úgysem lesz olyan), és nem b.sztam ki pénzt rá! (Csak egy újabb átverés lett volna.)