Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
remington2
üzenetére
Reméltem, h nem cask nekem tűnik fel ez az elképesztő baromság
Mondjuk az is érdekes, hogyha szemfüles voltál akkro a SOC elején máris szerezhettél egy ház padlásáról stalker ruhát. Na most én már órákat játszottam kiirtottam a picsbe a renegádokat amennyire lehetett és most sincs még semmiylen ruhám.
Ezzel az a baj, h néha akár egy hitből is bekrepálok és az kurva idegesítő, mert a quick load az itt nem gyors egyáltalán
Mármint a stalkerhez képest gyors, de amúgy nem.
És arról nem is beszélve, h kurvára csak pénzért tart neked eligazítást
Sok érdekes pont van itt amit javíthatnának azért. Pl az, hogy huszonöt medikitet elhasználok ugyebár, mert néha a cpu is kell, h fejest lőjön és ebből kifolyólag az életemért küzdök, közben ők leirtják az ellent és ÉN semmit nem kapok érte
LOL
Túl vagyok az első kitörésen
Inkább vártam volna rá még egy évet csak kaptunk volna egy kiforott gémet
Új hozzászólás Aktív témák

- Iphone 12 Pro Max 128GB graphite
- Logitech MX Keys S billentyűzet WIN/MAC
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sok érdekes pont van itt amit javíthatnának azért. Pl az, hogy huszonöt medikitet elhasználok ugyebár, mert néha a cpu is kell, h fejest lőjön és ebből kifolyólag az életemért küzdök, közben ők leirtják az ellent és ÉN semmit nem kapok érte
Túl vagyok az első kitörésen