- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
remington2 #1599 üzenetére
Reméltem, h nem cask nekem tűnik fel ez az elképesztő baromság
Mondjuk az is érdekes, hogyha szemfüles voltál akkro a SOC elején máris szerezhettél egy ház padlásáról stalker ruhát. Na most én már órákat játszottam kiirtottam a picsbe a renegádokat amennyire lehetett és most sincs még semmiylen ruhám.
Ezzel az a baj, h néha akár egy hitből is bekrepálok és az kurva idegesítő, mert a quick load az itt nem gyors egyáltalánMármint a stalkerhez képest gyors, de amúgy nem.
És arról nem is beszélve, h kurvára csak pénzért tart neked eligazítástSok érdekes pont van itt amit javíthatnának azért. Pl az, hogy huszonöt medikitet elhasználok ugyebár, mert néha a cpu is kell, h fejest lőjön és ebből kifolyólag az életemért küzdök, közben ők leirtják az ellent és ÉN semmit nem kapok érte
LOL
Túl vagyok az első kitörésen
Inkább vártam volna rá még egy évet csak kaptunk volna egy kiforott gémet
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- E-roller topik
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- OLED TV topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Befejezi az AMDVLK meghajtó fejlesztését az AMD
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Eladó M1 MacBook Pro 13"-14"-16" Keresek
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Eladó M1 MacBook Air Retina 13" Keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest