-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Lemezes verzióm van a játékból és az utolsó térkép elejéről elrakott korábbi mentésem. Szeretném folytatni, de nem bánnám ha kicsit szebb köntösben tolhatnám a jelenlegi vason. Mit tudtok ajánlani? Mit kell tegyek, hogy a korábbi mentést használva, egy új élménnyel gazdagodjak? Jó lenne ha mindez magyarul menne.
A segítségeteket előre is köszönöm!
Szerk:
144Hz-es G-Synces monitorom van. Nem bánnám ha minél nagyobb képfrissítéssel tudnám tolni, de persze hajlandó vagyok áldozni a látvány miatt. Anno Phenommal és 4850-nel játszottam... Ezzel arra célzok, hogy nem valami túltolt high-end grafikai modra vágyok, szépnek tartottam az eredeti dizájnt is. -
Redneck
nagyúr
válasz
Balathruin #32227 üzenetére
Üdv!
Nekem lemezes van. Ennek a GOG regisztrációnak mi a menete? Simán elfogadja a kulcsot?
-
Redneck
nagyúr
válasz
Dhampir #32205 üzenetére
Nem biztos hogy lenne türelmem újra előlről kezdeni. Jó kis game volt, de inkább a végére vagyok kíváncsi, megkímélném magam a már bejárt területektől. Talán ha végigtolom, egyszer újrakezdem.
A mentések akkor mennének? Anno egyébként DX 10.1-es AMD kártyával toltam, elég magas beállítással, de talán egyszer folytattam DX 11-es GTX 460-nal is.
-
Redneck
nagyúr
Ezer évvel ez előtt, egy teljesen más konfigon toltam az alapjátékot. Az utolsó térképen, Pripyatban hagytam abba, a legelején. Ha megvan a mentés, van esélyem rá hogy onnan tudom folytatni? Igaz nem sokra emlékszem, de ha megy, majd megszokom.
A másik, hogy menne a játék ezen a modernebb konfigon? Vagy ez is olyan, hogy semmi sem elég jó neki, mert az engineben van a hiba? Arra emlékszem, hogy anno is hiába volt meg az fps, futás/gyaloglás közben, darabosnak hatott a játék.
Szerk:
Van arra valami normálisan működő MOD (bugmentes) hogy jobban nézzen ki, vagy legalább a fegyverek hangja jobb legyen? Nagyon tetszett anno a game, de a gagyik hangok sokat rontottak az összhatáson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest