- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harness
csendes tag
Sziasztok!
Lenne kedvetek egy S.T.A.L.K.E.R. találkozóhoz Bp-en valamelyik belvárosi sörözőben mondjuk a jövőhéten vagy más megfelelő időpontban?
-
Harness
csendes tag
Valakinek itt szintén volt ilyen problémája, ami megoldódott. Ha rákeresel megtalálod az illetőt, ugyanezzel küzdött. Én is magyarítással játszom, a verziószámot nem tudom pontosan, de a legutóbbi van fenn, amit nem ma adtak ki, nem ütköztem bele ebbe a problémába.
Nem emlékszem lehet-e doki nélkül folytatni, a Sztalker szép nyitott játékmenetet és befejezést kínál. Mindazonáltal, hogy orvosi felszerelést nyújt jó érzés életben tartani.
-
Harness
csendes tag
Indítottam egy témát, amiben egy online sokjátékos világ kidolgozására invitállak:
-
Harness
csendes tag
Sziasztok!
Harness vagyok, STALKER és Crysis játékos. Alapvetően mesterlövész, mostanában közelharcot gyakorolom. Szeretem a nyitott játékmenetet a fejlesztés lehetőségét.
Eddig 3-4szer vittem végig. Általában három nap alatt.
Szabályokat állítok fel, aszerint játszok. Első alkalommal nem öltem STALKER-t minden társam átjutott Prypiatba.
Mostanában időnként mentek, keveset töltök vissza. Egyensúlyba hozom az életben maradást a harc folyamatossággal. Viszonylag kevésszer esik el Stalkerem.
Szeretem a szociális és a diplomatikus hozzáállást tanúsító játékostársakat.
A fórumhozzászólások nagyon segítő építő jellegűek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest